Тръмп никога няма да забрави, че Орбан единствен публично от Европа го подкрепи, а днес единствен публично осъди опита за политическа разправа с него.

Няма случайни работи… Лидерът на малката държава бе единствен поканен на коронясването на новия аржентински президент измежду европейските лидери. Така бе и при победата на Болсонаро в Бразилия.

– Преди време Ахмед Доган, единствен от партийните лидери, каза, че светът се променя, а ние го не виждаме.

– Прав е Меди Доган. Промяната 2024 г. ще е много по голяма от тази 1989 г., когато промяната бе само в Източна Европа.

– Какво имате предвид?

– За пръв път на евровота и ЕНП, и ПЕС ще слязат под 150 евродепутата. Победата на Льо Пен във Фрабция не подлежи на съмнение, в Германия „Алтернатива за Германия“ може да стане и първа политическа сила. За бившето ГДР това вече е факт. В Италия дуетът Мелони и Салвини също ще има най-много депутати.

В Белгия, Австрия, Словакия, Словения, Чехия, Полша ще спечелят национални партии.

ЩЕ СТАНЕМ СВИДЕТЕЛИ НА НЕГЛАСЕН АВСТРО-УНГАРСКИ СЪЮЗ. Към него ще се прикачат и Словакия, Чехия, Словения и Сърбия.

Централна Европа няма да иска да бъде ислямизирана и африканизирана, ще държи на суверенитета си, християнството и историята си. Тя ще има силна ПОДКРЕПА ОТ ТРЪМП.

АКО НЕ БЪДЕ УБИТ, ТРЪМП ЩЕ ПОБЕДИ В АМЕРИКА. ТОВА ЗНАЧИ МИР. НЕ НА ГЛОБАЛИЗМА, ПРОКСИ ВОЙНИТЕ, МАЙДАНИТЕ И ИЗНОСА НА ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ, НА ЛУДОСТА ТРЕТИ ПОЛ, ДЖЕНДЪРИЗМА И БЕЗАКОННАТА МИГРАЦИЯ.

„Да“ на Националния суверенитет, историческата памет, християнските ценности, патриотизма. Е, в това няма нищо неатлантическо.

– А къде е мястото на България в тази глобална картина? 

– В момента се движим срещу часовниковата политическа стрелка. Някакъв О’Брайън с „Магнитски“ ни взе ума. Приличаме на колония, от която нищо не зависи. Примитивната русофобия е национална доктрина, което не ни отива. Станахме по-американци от американците, а Тагарев – по украинец, дори от Зеленски.

– Каква е прогнозата Ви за войната в Украйна, след по-малко от месец се навършват две години от началото на военните действия?

– Колкото до войната нещата са ясни. Опитът чрез прокси война да бъде отслабена Русия не успя. Отслабна Европа и най-вече Германия. Над половината украинци са избити, заради ЛУДОСТА на Байдън за членство на Украйна в НАТО, Русия, Китай и дузина държави направиха Военен съюз.

Прав е Иван Кръстев, че световните промени не са в полза на Запада. Ще добавя: за България пък съвсем не са добри. И няма да се оправим, ако не изгоним Сорос от България и не спрем ФИНАНСИРАНЕТО НА ПАРТИИ, НПО И МЕДИИ ОТВЪН СЪС ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА националния суверенитет като в Унгария.

И още нещо, Байдън се страхува от Тръмп, защото последният ще спечели изборите в САЩ и ще спре войната в Украйна. След края на режима „Зеленски“ ще има нов главен прокурор и истината за Байдън-баща и син и сделките им в Украйна ще излезе наяве официално. Затова като вицепрезидент Байдън уволни навремето главния прокурор Шокин, защото разследваше фурмата Byrisma, в чийто борд бе сина му Хънтър. Заплаши и президента Порошенко. Страх от затвор тресе фамилия Байдън.

Някои автори казват, че САЩ не са на ръба на Гражданска война. Според мен са в ПРОПАСТА- ПОЛИТИЧЕСКОТО НАСИЛИЕ СРЕЩУ ТРЪМП ИМА АНАЛОГ САМО С КОМУНИЗМА И БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКА.