неделя, април 28, 2024
Начало > Свят > България се движи срещу политическата часовникова стрелка! Примитивната русофобия е национална доктрина, което не ни отива

България се движи срещу политическата часовникова стрелка! Примитивната русофобия е национална доктрина, което не ни отива

Свят

Промяната 2024 г. ще е много по голяма от тази през 1989 г., когато промяната бе само в Източна Европа“, категоричен е Георги Марков.

Какво го води до този извод и какви ще са последиците за нашата страна?

– Г-н Марков, следите и често коментирате изборите в САЩ. Има ли опасност да убият Тръмп – защо е тази разправа с него – осъдиха го на 83 милиона долара обезщетение, извадиха го от надпреварата в Колорадо…

– Американците и преди са си убивали президента. Трагедията с Джон Кенеди беше голямо петно за Америка. Сега неговият племенник Робърт Кенеди-Младши се кандидатира за президент и поиска охрана от Байдън. Каза, че се чувства застрашен, защото разбърква картите. Той е срещу войната. Думите му бяха: „Джо, няма да ме допусне за кандидат на Демократите“…Така този виден професор и потомък на славна фамилия демократи напусна партията и се явява като независим кандидат, омерзен от кликата: Байдън, Блинкен, Нюланд, Клинтън, Обама.

За Тръмп президентът Байдън публично каза, че НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДОПУСНАТ ДО ИЗБОРИ. Така започна безпрецедентният в историята на Америка лов на вещици срещу кандидат-президент на Aмерика. При това, бивш държавен глава.

– Срещу него се водят и множество дела.

– Сорос хвърли в битката срещу Тръмп избраните от него прокурори начело с Алвин Браг – на Манхатън. Подставиха и лица да му вадят декада изнасилвания, клевети и пр. Общо делата са близо 100. Активираха съдиите-демократи. Зад решението да плати 83 милиона обезщетение стои милиардерът-демократ Рийд Хофман. Взеха му през нощта от жилището дипломатическия паспорт.

Върхът на чудовищната политическа разправа бе съдебното решение в Колорадо от съдии-демократи да го лишат от участие в изборите, че бил правил бунт срещу държавата през оспорване на откраднати избори.

– В този смисъл, според Вас какво ще бъде решението на Върховният съд на САЩ на 8 февруари?

– Би трябвало да отмени решението на съда в Колорадо, защото на практика няма как американците да бъдат лишени от правото си на глас. Тръмп не е осъждан за бунт, за да се приложи една 14-та поправка в Конституцията от време-оно.

Върховният съд на САЩ би се самоубил с решение, с което служебно да отстрани Тръмп от изборите и би хвърлил в Гражданска война Щатите. Тексас не само ще въстане, но ще повлече крак към разпадането на Щатите. Да не говорим, че Тръмп има вълна от десетки милиони привърженици. Ще почне да дрънка оръжието, което има в изобилие сред населението.

Тръмп не може да бъде спрян – който не вярва, да влезе във фейсбука му и ще види възторжените зали. Щом го види, тълпата заревава: „USA, USA, USA“.

– Въпреки това в Тексас сякаш вече започна гражданска война. Щатът отказа да се подчини на Байдън и бе подкрепен за щита на границата от още 25 щата. Какво става?

– Според Fox News всичко идва от Александър Сорос. И синът, като бащата, го е хванала ЛУДОСТА да променя етническия характер на Тексас и от бастион на Републиканците да стане бастион на демократите. Чрез внос на емигранти-латиноси, които да гласуват за Байдън. Само последните месеци Сорос е дал на леви групи над 3 милиона долара да помагат за мигрантския внос и чрез НПО мрежа бързо да им дават гражданство. Битката в Тексас е на живот и смърт. Въпрос на съществуване на щата и на самата Америка.

Западна Европа се ислямизира, Щатите се латиноамериканизират. Който плаща, той поръчва музиката. Сорос командва Демократическата партия, прокуратурата и видни медии в Америка. Този път Тръмп ще го изгони, след като му яде попарата предния цял мандат.

В момента по време на управлението на Байдън Америка е тежко дискредитирана като демокрация, дори Виктор Орбан на висок глас я оприличи на комунистическа страна.

– Това също прави впечатление – Тръмп много често споменава Виктор Орбан по време на кампанията си.

– Да, дори последният път го нарече „БРИЛЯНТЕН“. Орбан е любимец на Тръмп и залага на него в Европа. Затова го покани в Далас, Тексас да открие форума СРАС, два пъти вече този форум на Републиканците се провежда единствено в Европа, в Будапеща, с модератор. Миналата година ходих запознах се с Кари Лейк, която е от близкия кръг на Тръмп и освен много умна, е удивително красива. Занесох й цветя.

– Споменахте, че форумът СРАС отново ще се проведе в Будапеща през  април. Какво да очакваме?

– На 25 и 26 април в Будапеща ще се изсипят лидерите на цялата европейска десница. Ще дойдат десни лидери от всички континенти. Мотото на форума е: „БОГ, ОТЕЧЕСТВО, СЕМЕЙСТВО, МИР“. Орбан ще открие СРАС-Будапеща 2024.

Гвоздеят на събитието ще е СПЕЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ДОНАЛД ТРЪМП. ОТ НЕГО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ТОЙ ЗАЛАГА НА ВИКТОР ОРБАН, ЛЬО ПЕН, КИКЛ, БАБИШ, САЛВИНИ И КОМПАНИЯ, А НЕ НА МАНФРЕД ВЕБЕР И ДОНАЛД ТУСК. И ТОВА САМО 40 ДНИ ПРЕДИ ЕВРОВОТА…

– Според Вас защо Тръмп залага на Орбан и компания? 

– Защото след 2014 г. след речта си в Трансилвания Орбан започна да провежда НЕЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ И ТЯ СЕ ОКАЗА УСПЕШНА. Дори бившият премиер-социалист на Унгария, Петър Meдеши, призна, че последните 10 години при Орбан са най-добрите 100 години на Унгария.

Така вече 10 години в Будапеща може да видите Льо Пен, Жордан Бардела, Ерик Земур, Марион  Марешал, Саркози, Вацслав Клаус, Бабиш, Курц, Кикл, Том Ван Грийкен, Дъглас Мъри, Сантяго Абаскал, Янша.

Да не говорим за Вилдерс, който ще е лектор на форума в Будапеща през април, заедно с Качински и Джорджия Мелони. Та, на конгреса на партията на Мелони в Рим цялото „Италианско братство“ стана право и запя барабар с Джорджия – „Аванти рагаци ди Буда“ при появата на сцената на Виктор Орбан.

Тръмп никога няма да забрави, че Орбан единствен публично от Европа го подкрепи, а днес единствен публично осъди опита за политическа разправа с него.

Няма случайни работи… Лидерът на малката държава бе единствен поканен на коронясването на новия аржентински президент измежду европейските лидери. Така бе и при победата на Болсонаро в Бразилия.

– Преди време Ахмед Доган, единствен от партийните лидери, каза, че светът се променя, а ние го не виждаме.

– Прав е Меди Доган. Промяната 2024 г. ще е много по голяма от тази 1989 г., когато промяната бе само в Източна Европа.

– Какво имате предвид?

– За пръв път на евровота и ЕНП, и ПЕС ще слязат под 150 евродепутата. Победата на Льо Пен във Фрабция не подлежи на съмнение, в Германия „Алтернатива за Германия“ може да стане и първа политическа сила. За бившето ГДР това вече е факт. В Италия дуетът Мелони и Салвини също ще има най-много депутати.

В Белгия, Австрия, Словакия, Словения, Чехия, Полша ще спечелят национални партии.

ЩЕ СТАНЕМ СВИДЕТЕЛИ НА НЕГЛАСЕН АВСТРО-УНГАРСКИ СЪЮЗ. Към него ще се прикачат и Словакия, Чехия, Словения и Сърбия.

Централна Европа няма да иска да бъде ислямизирана и африканизирана, ще държи на суверенитета си, християнството и историята си. Тя ще има силна ПОДКРЕПА ОТ ТРЪМП.

АКО НЕ БЪДЕ УБИТ, ТРЪМП ЩЕ ПОБЕДИ В АМЕРИКА. ТОВА ЗНАЧИ МИР. НЕ НА ГЛОБАЛИЗМА, ПРОКСИ ВОЙНИТЕ, МАЙДАНИТЕ И ИЗНОСА НА ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ, НА ЛУДОСТА ТРЕТИ ПОЛ, ДЖЕНДЪРИЗМА И БЕЗАКОННАТА МИГРАЦИЯ.

„Да“ на Националния суверенитет, историческата памет, християнските ценности, патриотизма. Е, в това няма нищо неатлантическо.

– А къде е мястото на България в тази глобална картина? 

– В момента се движим срещу часовниковата политическа стрелка. Някакъв О’Брайън с „Магнитски“ ни взе ума. Приличаме на колония, от която нищо не зависи. Примитивната русофобия е национална доктрина, което не ни отива. Станахме по-американци от американците, а Тагарев – по украинец, дори от Зеленски.

– Каква е прогнозата Ви за войната в Украйна, след по-малко от месец се навършват две години от началото на военните действия?

– Колкото до войната нещата са ясни. Опитът чрез прокси война да бъде отслабена Русия не успя. Отслабна Европа и най-вече Германия. Над половината украинци са избити, заради ЛУДОСТА на Байдън за членство на Украйна в НАТО, Русия, Китай и дузина държави направиха Военен съюз.

Прав е Иван Кръстев, че световните промени не са в полза на Запада. Ще добавя: за България пък съвсем не са добри. И няма да се оправим, ако не изгоним Сорос от България и не спрем ФИНАНСИРАНЕТО НА ПАРТИИ, НПО И МЕДИИ ОТВЪН СЪС ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА националния суверенитет като в Унгария.

И още нещо, Байдън се страхува от Тръмп, защото последният ще спечели изборите в САЩ и ще спре войната в Украйна. След края на режима „Зеленски“ ще има нов главен прокурор и истината за Байдън-баща и син и сделките им в Украйна ще излезе наяве официално. Затова като вицепрезидент Байдън уволни навремето главния прокурор Шокин, защото разследваше фурмата Byrisma, в чийто борд бе сина му Хънтър. Заплаши и президента Порошенко. Страх от затвор тресе фамилия Байдън.

Някои автори казват, че САЩ не са на ръба на Гражданска война. Според мен са в ПРОПАСТА- ПОЛИТИЧЕСКОТО НАСИЛИЕ СРЕЩУ ТРЪМП ИМА АНАЛОГ САМО С КОМУНИЗМА И БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКА.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *