Истината – Новинарският портал

ГЕРБ подготвя страшен удар на БСП! Вижте кого смятат да си купят!

ГЕРБ най-после откриха простата военна максима – превземай крепостта отвътре.

След последните социологически проучвания, които се пазят в дълбока тайна от медиите, партията на Борисов и Цветанов е в шах. Нито един от активистите в нея не би получил никаква подкрепа, дори да се кандидатира за кмет, са цифрите на социолозите. Рейтингът на всички е паднал дотам, че в социалните мрежи само като видят снимките на „богоизбраните“, хората изригват в тежки закани и обиди. Трябват нови лица, или хора, които имат авторитет сред народа. Само че тези лица не членуват в ГЕРБ.

И след политическото инженерство, което не даде никакви резултати, е време на политическите кражби.

На няколко пъти Борисов се изтърва и каза в свои интервюта, че въпреки партийната принадлежност на Мая Манолова, лично ТОЙ я е предложил за омбудсман. Направил политически компромис, понеже знаел, че е честна и тежи на мястото си. И понеже ГЕРБ била широко отворена партия…

Всъщност той й даде службата, за да й запуши устата, защото много, ама много му пречеше. И да намали броя на опасните си опоненти с един по-малко.  С типичния си хъс Манолова се зае със задачата си и започна да защитава българите от неправдите и монополистите. Рейтингът й се вдигна и сега тя е подходящ кандидат за каквото и да било. Хората ще гласуват.

Според източници от партийната централа за Манолова се готви още по-голям и сладък капан. Борисов се канел да я вкара в листата на евродепутатите догодина. Така уж ще покаже, че е народен човек, че не мисли партийно, че работи с личности и изобщо е израснал до едно високо европейско ниво.

Всъщност целта му е да лиши БСП от едно от най-големите остриета. Да превърне най-ревностната бивша червена депутатка в своя марионетка.

Някъде се промъкнаха и разкрития, че след това направо ще я изтегли от европарламента и ще я накара да се кандидатира за президент, но от ГЕРБ.

Ще се случи ли това?

На Борисов нищо не му пречи да опита.

А според нас Мая Манолова има достатъчно достойнство да му откаже.

И все пак ще поживеем и ще видим.

Но битката май е с предизвестен край.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Exit mobile version