ГЕРБ подготвя страшен удар на БСП! Вижте кого смятат да си купят!

България отблизо

ГЕРБ най-после откриха простата военна максима – превземай крепостта отвътре.

След последните социологически проучвания, които се пазят в дълбока тайна от медиите, партията на Борисов и Цветанов е в шах. Нито един от активистите в нея не би получил никаква подкрепа, дори да се кандидатира за кмет, са цифрите на социолозите. Рейтингът на всички е паднал дотам, че в социалните мрежи само като видят снимките на „богоизбраните“, хората изригват в тежки закани и обиди. Трябват нови лица, или хора, които имат авторитет сред народа. Само че тези лица не членуват в ГЕРБ.

И след политическото инженерство, което не даде никакви резултати, е време на политическите кражби.

На няколко пъти Борисов се изтърва и каза в свои интервюта, че въпреки партийната принадлежност на Мая Манолова, лично ТОЙ я е предложил за омбудсман. Направил политически компромис, понеже знаел, че е честна и тежи на мястото си. И понеже ГЕРБ била широко отворена партия…

Всъщност той й даде службата, за да й запуши устата, защото много, ама много му пречеше. И да намали броя на опасните си опоненти с един по-малко.  С типичния си хъс Манолова се зае със задачата си и започна да защитава българите от неправдите и монополистите. Рейтингът й се вдигна и сега тя е подходящ кандидат за каквото и да било. Хората ще гласуват.

Според източници от партийната централа за Манолова се готви още по-голям и сладък капан. Борисов се канел да я вкара в листата на евродепутатите догодина. Така уж ще покаже, че е народен човек, че не мисли партийно, че работи с личности и изобщо е израснал до едно високо европейско ниво.

Всъщност целта му е да лиши БСП от едно от най-големите остриета. Да превърне най-ревностната бивша червена депутатка в своя марионетка.

Някъде се промъкнаха и разкрития, че след това направо ще я изтегли от европарламента и ще я накара да се кандидатира за президент, но от ГЕРБ.

Ще се случи ли това?

На Борисов нищо не му пречи да опита.

А според нас Мая Манолова има достатъчно достойнство да му откаже.

И все пак ще поживеем и ще видим.

Но битката май е с предизвестен край.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “ГЕРБ подготвя страшен удар на БСП! Вижте кого смятат да си купят!

  1. А, дали ще доживее правителството му до тогава? А?!….

  2. Какво сега? Настройват ни против кандидатурана на Манолова за кмет на София?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *