Истината – Новинарският портал

Патриотите се СБИХА! Вижте какво се СЛУЧВА! Ще се ШОКИРАТЕ!

Вицепремиерът Красимир Каракачанов не пропусна да захапе Волен Сидеров, задето атакистът поиска, освен Валери Симеонов, и „войводата“ да си хвърли оставката.

„Нека си отговорим до вторник на един въпрос: Кой ни бута към съдбата на Реформаторския блок“, попита многозначително Каракачанов, коментирайки, че „Обединените патриоти“ се обезличават в коалицията с ГЕРБ.

Този въпрос, както се досеща всеки, еднозначно води към персоната на Сидеров, понеже именно той многократно повтаряше, че благодарение на неговите усилия е създадена коалицията Обединени патриоти.

И, естествено, сега главният „войвода“ иска да внуши, подмолно и подсъзнателно, на симпатизантите на ОП, че Сидеров нарочно е тласнал ВМРО и НФСБ към коалиция с Атака. И го е направил с една единствена цел. Да обезличи патриотите и да ги унищожи като политически субекти.

При това Каракачанов удобно забравя наглото, цинично и вандалско поведение на своя „колега“ Валери Симеонов. Много удобно забравя и това, че именно върху неговата глава в последно време се посипаха скандали, заради които той заплаши, че ще се гръмне насред София.

Храбрият „войвода“ още по-удобно забравя многобройните протести на обществото, относно действията на Симеонов из дискотеките. Както и относно безумното харчене на народни пари за абсолютно безсмислени неща като купуването на два – три самолета, уж за нуждите на отбраната.

Президентът Радев е прав, че ние трябва да имаме съвременно въоръжение за нашата армия. Но, това въоръжение можем да си го направим и сами. Вместо да купуваме разни стари американски самолети и други оръжия.

Само че за да имаме ново, а не отдавна излязло от употреба оръжие, трябва да възстановим българската държавна промишленост. За да имаме пари в бюджета и за здравеопазване, и за образование, и за социални дейности и за армията. Иначе ще харчим грешни пари за счупени самолети, с които после никой няма да иска да лети.

И ще вземаме многомилиардни заеми, за да има с какво да платим заплати и пенсии.

Затова, нека „патриотите“ да не се ръфат. Обществото вижда алтернатива на сбърканото герберско управление. И тази алтернатива е развитие на народовластието и държавния дял в икономиката. Както и съюз с Русия. Защото сами не можем да се преборим с диктата на Вашингтон и Брюксел.

Това е пътят. Друг път за спасяване на България няма.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Exit mobile version