Патриотите се СБИХА! Вижте какво се СЛУЧВА! Ще се ШОКИРАТЕ!

България отблизо

Вицепремиерът Красимир Каракачанов не пропусна да захапе Волен Сидеров, задето атакистът поиска, освен Валери Симеонов, и „войводата“ да си хвърли оставката.

„Нека си отговорим до вторник на един въпрос: Кой ни бута към съдбата на Реформаторския блок“, попита многозначително Каракачанов, коментирайки, че „Обединените патриоти“ се обезличават в коалицията с ГЕРБ.

Този въпрос, както се досеща всеки, еднозначно води към персоната на Сидеров, понеже именно той многократно повтаряше, че благодарение на неговите усилия е създадена коалицията Обединени патриоти.

И, естествено, сега главният „войвода“ иска да внуши, подмолно и подсъзнателно, на симпатизантите на ОП, че Сидеров нарочно е тласнал ВМРО и НФСБ към коалиция с Атака. И го е направил с една единствена цел. Да обезличи патриотите и да ги унищожи като политически субекти.

При това Каракачанов удобно забравя наглото, цинично и вандалско поведение на своя „колега“ Валери Симеонов. Много удобно забравя и това, че именно върху неговата глава в последно време се посипаха скандали, заради които той заплаши, че ще се гръмне насред София.

Храбрият „войвода“ още по-удобно забравя многобройните протести на обществото, относно действията на Симеонов из дискотеките. Както и относно безумното харчене на народни пари за абсолютно безсмислени неща като купуването на два – три самолета, уж за нуждите на отбраната.

Президентът Радев е прав, че ние трябва да имаме съвременно въоръжение за нашата армия. Но, това въоръжение можем да си го направим и сами. Вместо да купуваме разни стари американски самолети и други оръжия.

Само че за да имаме ново, а не отдавна излязло от употреба оръжие, трябва да възстановим българската държавна промишленост. За да имаме пари в бюджета и за здравеопазване, и за образование, и за социални дейности и за армията. Иначе ще харчим грешни пари за счупени самолети, с които после никой няма да иска да лети.

И ще вземаме многомилиардни заеми, за да има с какво да платим заплати и пенсии.

Затова, нека „патриотите“ да не се ръфат. Обществото вижда алтернатива на сбърканото герберско управление. И тази алтернатива е развитие на народовластието и държавния дял в икономиката. Както и съюз с Русия. Защото сами не можем да се преборим с диктата на Вашингтон и Брюксел.

Това е пътят. Друг път за спасяване на България няма.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Патриотите се СБИХА! Вижте какво се СЛУЧВА! Ще се ШОКИРАТЕ!

  1. Ами разбира се че икономиката е най- важното нещо и там възнагражденията трябва да са най- високи, т. е. тоя който твори и създава блага, материален продукт, трябва да получава много по- високо възнаграждение от другите, а търтеите- нищо да не получават и най- новите научни постижения и технологии трябва да се прилагат в България! Безплатно ги давам тия съвети! Не търся изява или държавни постове! Аз съм машинен инженер, от тия, които правят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *