„Лицето“ на българския туризъм Ангелкова претопли дюнер и го метна на медиите. Вижте този път с какво блесна

България отблизо

Министърът на туризма Николина Ангелкова  отново влезе в прожекторите на славата и тъй като нямаше журналисти да отразят фамозното събитие, сама се набута в новините, пускайки снимка от личния й фотограф.

На срещата на ресорните министри на Г 20  разговаряла с принца на Саудитска Арабия Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд.  Двамата се уединили в специална стая и  обсъдили възможностите за сътрудничество между България и Саудитска Арабия в областта на туризма.

Туристическата „принцеса“ била силно недоволна, че няма представители на българските медии, които да се въртят в краката й и сама публикува фотос и хвалби  в социалната мрежа: „Разговарях с Негово Кралско Височество Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд, принц на Кралство Саудитска Арабия“ – написа тя.  „За мен беше голяма чест. Двамата обсъдихме възможностите да бъде надградено много доброто ни  сътрудничество в областта на  туризма. Нашата страна  приветства интереса на всички инвеститори, сред които и тези от Саудитска Арабия, които имат интерес за изграждане на 5 звездни хотели у нас, тъй като има все по-нарастващ интерес на по-богати и от по-висок клас туристи“ – добърши възторжено министърката ни.

За добрите ни туристически отношения, ние, обикновените българи, не знаем нищо.

Досега не сме виждали саудитски арабин със семейството си на плажовете ни и по-ски курортите, а ако случайно някой се е мярнал, не сме го забелязали. За наши туристи там също не сме чували. Дестинацията е от непопулярните.

За мерака на  инвеститори от Саудитска Арабия да ни построят някое хотелче слушаме от две години и то от самата Ангелкова.

Тогава къде е новината, та придворните сайтове я лапнаха с такъв ищах и я навряха в очите на читателите си? Или щом министърката си е направил снимка с принц, това вече е новина?

Всъщност, когато истинските новини в държавата са толкова взривоопасни, че не са за коментиране, винаги можеш да се разровиш във Фейсбука на някой министър. Все ще изскочи нещо.

Важното е да похвалим управляващите. Като не можем с друго – да притоплим един дюнер. И да лепнем фамозна снимка.

Останалото е без значение.

 

Tagged

3 thoughts on “„Лицето“ на българския туризъм Ангелкова претопли дюнер и го метна на медиите. Вижте този път с какво блесна

  1. По отвратително грозна и дебилна лалалайка не съм виждала! Отврат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *