Случва се нещо НЕОЧАКВАНО: Вижте КАКВО ще ИЗХВЪРЛИ Борисов от ВЛАСТТА!

България отблизо

Нестихващите народни протести докараха Борисов до такова състояние, че той вече не е в състояние да формулира нито едно, що годе свястно изречение в свое оправдание.

И затова сътворява абсурд след абсурд.

Най-напред каза, че протестите са нещо нормално и те не го плашат. Но тези негови думи веднага бяха опровергани от собствените му действия.

Той изпрати полицията срещу народа си, който според него, уж имал право да протестира.  Дори на много места възникнаха сблъсъци между протестиращи и жандармерията.

След това заяви, че не можел да поиска оставката на Валери Симеонов, защото…“коалицията щяла да се счупи“. С което направо си призна, че властта го интересува повече, отколкото исканията на народа.

После започна да развива абсурдната теория, че правителството не можело да контролира цените на горивата, на тока, на хляба, на водата, и т.н. Ами че за какво ни е правителство, което не може нищо да направи? И оставя всичко да се движи на самотек? Няма никакъв смисъл да се хабят държавни пари, и то много, за премиер и министри, които нищо не могат да направят. И нищо не могат да контролират.

След като тези лъжи не минаха, Борисов и неговия „финансист“ Горанов, се хванаха за любимата дъвка. ЕС искал да се увеличават цените на горива, данъка на автомобилите, гражданската отговорност и какво ли още не. Следователно правителството не било виновно за нищо. То само изпълнявало заповедите на Брюксел.

Тогава в задачата отново се пита защо ни е правителство, ако ще ни нарежда някаква чужда централа? И второ, защо на Виктор Орбан например, този същия Брюксел не може да нарежда? А заповядва само на Борисов?

Многократно Борисов и неговите пудели повтаряха на хората, че отдавна са изпълнили исканията на майките. И са отделили още 150 милиона в новия бюджет, уж за да изпълнят „ангажиментите“ си. Само че, както си знаем, тези 150 милиона, ако изобщо ги отпуснат, няма да стигнат до майките на децата с увреждания. Ще ги приберат обръчите от фирми. И второ, тези пари няма да решат трайно проблемите на децата и майките им. Те са просто за замазване на очите.

Накрая, като за капак, Борисов произведе най-големия абсурд. Той взе да каканиже, че като премиер не можел да поиска оставката на Валери Симеонов, понеже, забележете!, само коалиционните партньори на Симеонов от уж Обединените патриоти, можели да направят това?!

Как може един премиер да каже такова нещо? Кой, ако не министър-председателят, може да поиска оставката на своя заместник? Каракачанов ли? За Сидеров не говорим, понеже той вече я поиска.

Ами нека тогава да назначим Каракачанов за премиер. И той ще има правото да иска оставки на заместниците си и министрите. Щом Борисов не може?!

Въпросът, обаче е, наистина ли Борисов не може да поиска оставката на Валери Симеонов? Може, разбира се. И никакви коалиционни споразумения не играят, щом Симеонов се е съгласил да стане заместник на Борисов. Защото сега, единственият му началник е Борисов. А не Сидеров и Каракачанов.

Но докато Борисов е на власт, всякакви абсурди са възможни. И точно тези абсурди и игрички ще изхвърлят Борисов от властта. Защото на хората им писна от тях. И защото управлението му стана много дълго. И много убийствено за България.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

loading...

Tagged

6 thoughts on “Случва се нещо НЕОЧАКВАНО: Вижте КАКВО ще ИЗХВЪРЛИ Борисов от ВЛАСТТА!

  1. Когато няма с какво да храни алчните акули около себе си , те ще го разкъсат.

  2. Всичко може,както виждаме!
    Само сега ли Борисов говори едно,а прави друго!?Той изобщо не може да говори!Задават му някакви шаблонни въпроси и той започва да растяга локумите,но и това не прави като хората,защото в гадната му душичка има други намерения!И най-лошото,че има заблудени и платени дето му ръкопляскат!И ние трябва да търпим и да живеем като скотове,на които нищо не им разрешено!!!И това се случна в 21 век,в демократична Европа!?Странно!!!

  3. БОКО ГРЕШИ МНОГО ЗА ОСТАВКАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ . НЕКА ДА ГО УВОЛНИ И ВЕДНАГА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА НФСБ ЩЕ СКОЧИ ДА ДОКАЗВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕН ТОЙ Е ДОСТОЕН ДА ГО СМЕНИ. ЧЕ ЕДИН КАСАБОВ С КАКВО Е ПО ЛОШ ОТ ВАЛЕРКАТА, А? СЪЩИЯТ ГЬОНСУРАТ !

  4. Този тъп бияч ББ, за нищо не ствава. Така ли българският народ, не го проумя??? Прокуратурата и цялата Съдебна система, както и полицията, че и военните, всичко е прогнило и се скапва…. Щом козируват на това уродливо изчадие и не се противопоставят, си личи, колко и те са безнравственни…. Сребролюбието и властолюбието погубват завладените от него. Но и търпящие престъпниците и мързеливите, нищо не правещи против престъпността, са точно толкова виновни!!!

  5. Борисов спешно трябва да отиде на психиатър……има раздвояване на паметта!Не може цял народ да страда заради неговите безобразия!Да го пенсионират и ВЪН от политиката!БАСТА ЦИРК!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *