Кошмарно разкритие! Закопали жив Митко от Цалапица

България отблизо

Митко Малинов от Цалапица е бил жив, докато са го заравяли. Това каза в съдебна зала Владимир Вълов от Института по психология на МВР.

Той коментира също, че единият от близнаците, които са подсъдими за укривателство – Борислав Динков, е бил подложен на детектор на лъжата и на въпроса удрял ли е Митко се е провалил. Тестът е показал, че момчето лъже.

 

И днес в съдебна зала основният обвиняем за убийството Рангел Бизюрев твърди, че само той е удрял Митко Малинов, но резултатите от детектора сочат друго.

Борислав е казал, че не е докосвал жертвата, но по време на разпити е сменил версията си и е казал, че докато чакали брат му Валентин да донесе кирки и лопати, решили да свалят трупа от багажника на колата.

Докато извършвали това, Рангел и Борислав чули Митко да изхърква. Ударили го няколко пъти по лицето, за да се събуди, но Митко останал в безсъзнание.

Друг свидетел, който се яви в съда, е познат на момчетата. Той разказва, че вечерта след убийството Борислав му се е обадил и го извикал да изпушат по една цигара на центъра.

Там Борислав му разказал, че са заровили Митко. Момчето си мълчало и не се обадило в полицията, защото много се страхувало от близнаците.

Делото продължава с разпити на свидетели.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *