Откриха начин за лекуване на болки в ставите! Ако имате такива проблеми, прочетете това

Скандали

Днес нашият гост е легендарният новатор и доктор от Варна – Стефан Иванов.

Роден съм и израснах във Варна. Завърших Медицина в университета Варна през 1975 г. В университета се запознах с бъдещата си съпруга Красимира. До 2009 г. работих по специалността си – ортопед.

– Интересно. Какво се случи през 2009 г. и защо решихте да напуснете работата си като ортопед?

През 2007 г. Красимира се диагностицира остеоартрит на колянната става. Струва си да призная, че това бе повратна точка в нашия живот, макар че дори тогава ни се струваше, че е непоносимо изпитание. В продължение на 2 години опитахме всичко: физиотерапия, отказахме се от физическо натоварване, витаминови комплекси (хондроитин, глюкозамин, МСМ и др.), гелове, мехлеми. Всичко беше напразно. Нищо не помагаше, бяхме опустошени. Не можех да повярвам, че с медицинското си образование не мога да направя нищо, за да помогна на жена ми. Тогава бях напълно разочарован от нашата медицина: Наистина ли няма начин да дам щастлив и дълъг живот на любимия си човек? И започнах научните си изследвания.

– Какви научни изследвания? Може ли малко по подробно?

Когато осъзнаваш, че жена ти може да спре да ходи след няколко години, си готов на всичко. Започнах научни изследвания. Проучих всички материали, свързани със ставни заболявания, директно или индиректно. Физиология, психосоматика и биохимия, изучавах всичко. Похарчих почти всичките си пари, за да придобия опита на най-добрите специалисти от Азия, които със сигурност разбират проблема с болните стави по-добре.

През декември 2009 г. успях да събера всички познания, които бях натрупал до този момент, и осъзнах, че ако смесиш определени компоненти, можеш да получиш лекарство, което ще те освободи от болки в ставите. Но тук бях изненадан: необходимите компоненти в страната просто не се продаваха. Заех голяма сума и поръчах компонентите от Азия. Един месец по-късно компонентите пристигнаха, но дори и тук ме чакаше изненада – никой не искаше да произведе продукта, от което имах нужда. За щастие университетски приятели ми помогнаха. След 3 седмици получих формулата и с Краси я опитахме.

Господи Всемогъщи! Моето щастие нямаше граници!

– Какво? Какво стана?

Краси се преобразяваше с всеки изминат ден. След 7 дни лечение тя лесно отиде до магазина, купи хранителни продукти и усмивката, кято ми липсваше, се появи на лицето й. След още две седмици артрозата напълно изчезна! Не можех да повярвам на очите си, но диагнозата показа, че Лариса е напълно здрава. Ликувах. Това беше истинска победа!

– Браво на вас, вие сте пример за много хора в нашата страна! Но вие продължихте, нали?

Не веднага. Отначало ние просто се наслаждавахме на живота и ценяхме всеки момент, през този период Краси ми подари красива дъщеря и ми благодари за разработката, защото по време на бременност също има огромно натоварване на ставите.

Една вечер Краси ме попита, има ли много хора в България с проблемни стави? Разгледахме статистическите данни и се оказа – че цифрата е огромна. Повече от 1 милион души в България имат различни заболявания и изпитват болки в ставите. След това тя зададе въпрос, който промени живота ми завинаги: – Можеш ли да помогнеш и на останалите, както помогна на мен? Да ги направиш щастливи? Аз се влюбих в нея като за първи път. Тази жена е най-доброто, което ми даде живота. И аз се съгласих. Отне ми около 3 години, за да усъвършенствам формулата и да създам продукта “Motion Free” – най-доброто, което хората от нашата страна могат да си позволят.

– Звучи много окуражително. Разкажете ни повече за Motion Free.

Краси и аз направихме нещо, което никой не е правил преди. Motion Free е революционен мехлем, базиран на:

– Корени на дърво-джудже

– Корени от пирей

– Кедрово масло с живица

– Ментово и брезово масло

– И много други помощни съставки

За съжаление, повечето от тези компоненти не се продават в страната ни, така че ги докарваме от Азия.

Благодарение на своята уникална формула Motion Free може да се справи с всички заболявания на ставите:

– Артрит

– Артроза

– Коксартроза

– Остеоартроза

– Остеохондроза

– Остеохондрит

– Остеопороза

– Увреждане на менискуса

– Гонартроза

– Това е невероятно! Вие сте истински новатор на нашето време. Как го направихте?

Вие забравяте, че зад това стои много трудни години работа. През следващата година ще имаме годишнина – 10 години. През това време 17,934 души започнаха да живеят пълноценно, забравиха завинаги какво е болка в ставите.

Знаете ли, Краси и аз не сме си поставили за цел да печелим пари. Ние сме за здрава нация! Може би, в нас говори така нареченото предишно възпитание. Между другото, всеки месец организираме своя лотария, като разиграваме ценни награди за хората, които използват нашите продукти:

– Къде може да се поръча Free Motion?

В аптеките, за съжаление, засега не се предлага. Те все още продават своите недействащи продукти, които в най-добрия случай нямат полза, да не говорим за тези, които причиняват странични ефекти, вместо да помагат.
Имаме официален сайт , където можете да поръчате оригиналния Motion Free.

– Какво ще пожелаете на нашите читатели?

Наскоро с Краси решихме да намалим цената на Free Motion до 50%. Сега всеки може да се възползва от това предложение до 10.12.2019 включително! След този период да получите Motion Free с толкова ниска цена.
Бъдете здрави! Това е най-доброто, което можете да имате. Парите няма да ви донесат щастие.

– Успех, приятели!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *