Биков пак с рогата напред : Народът – това е ГЕРБ! БСП го приватизира! И още безумия вижте тук:

България отблизо

Хилядният митинг на Бузлудзжа просто бръкна като с остен в седалищните части на ГЕРБ.

От два дни управляващите се задъхват да настъпват БСП по всички фронтове и да ръфат лидера им. Защото това просто беше удар под кръста. ГЕРБ никога не може да събере толкова хора на едно място.

Основна мисия на политиците е да поемат негативната енергия от народа и да я превръщат в ефективни решения, а не да пеят и да танцуват с него. Не в речите си да генерират омраза и да изработват  глупости.

Точно това  прави БСП, откакто Корнелия Нинова е неин лидер. Сипят се закани, призовава се за бунтове, приканва се към мечти и борба за по-хубав живот. Това заяви превърналият се в мъжко „острие“ на  ГЕРБ депутат Тома Биков.

Този път той задочно опонира на Нинова, разделяйки народа на червени и герберисти. „ГЕРБ не са  само депутатите и министрите, ГЕРБ са 1,1 млн. души от България. Това са хората, гласували за нас “, удари се в гърдите той. Това е народът! . Кого нарича народ Корнелия Нинова, само избирателите на БСП ли са българският народ“, попита Тома Биков.

Тя се обърна към всички свои симпатизанти с думата „народ“. „Това е опасно за обществото, защото го разделя, а не за ГЕРБ. За нас БСП са лесен противник и ние винаги можем да се справим с тях“, заяви още депутатът. „Избирателите ни са чувствителни, преживяват тежко тези обиди, наранени са,  те също имат нерви. Заради Нинова се налага непрестанно да ги успокояваме“, проплака Биков.

„Говоренето на БСП разделя обществото, прави единството на българите невъзможно. Корнелия Нинова заговори за християнски ценности, докато е лидер на социалистическа партия, партия, чиято идеология  се уповава на Маркс“, ядоса се Биков.

„БСП са единствената обществена група, която празнува, като кълне и хули други хора. ГЕРБ никога не си позволява това!“

Спри се, Биков, ще се задавиш в собствената си пяна!

Къде чу някой някого да кълне? Проклинаше ви трудещият се народ, чиито животни избихте и чийто поминък затрихте с безумията си. И то не от трибуните.

Прочети пак Маркс и виж дали не го бъркаш с Ленин!

Кой в какво вярва, не е, ама изобщо не е твоя работа.

Каква лексика използва Нинова?

Ами първо се заслушай в една реч на Вожда си. Която и да е! Там ще чуеш как цветисто и обидно се хули политически противник.

А колкото до това чий е народът, не и ли малко нагло да определяш?

Остави на хората правото сами да решат!

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

3 thoughts on “Биков пак с рогата напред : Народът – това е ГЕРБ! БСП го приватизира! И още безумия вижте тук:

  1. Народът – това били гласувалите за герп? Този сериозно ли? Всички други – свободни ли сме да не плащаме осигуровки на държавата и да се държим като туристи?
    Че нали без тези другите, „останалите“, герп за заникъде?
    Кой ще им изработва заплатите?
    Кой ще им внася пари за данъци, които те щедро опрощават на големите олигарси, а на държавния апарат са символични и се поемат от работодателя, т.е. от нас?
    Закъде е тази тежка държавна администрация на герп, ако не я издържат простите останали 2-3 милиона работещи в омразния частен сектор, самоиздържащи се и издържащи по 5-6 държавни служителя същевременно, ведно с целия им род, любовници и неформални връзки?
    Кой е герп бе?
    И кой е Народът?
    Така ли ще се делим вече?
    Народът срещу герп ли станаха работите вече?
    Храни куче да те лае …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *