Илияна Раева защити дъщеря си по невероятен начин! Съблече се по…/ВИЖ СНИМКИТЕ/

България отблизо

Илияна Раева реши като лъвица да защити дъщеря си след скандалния й статус срещу майките на децата-инвалиди. Тя реши да измести вниманието от щерка си и да сложи себе си в центъра на събитията.

Приказката, че крушата не пада по-далеч от дървото, важи с пълна сила дамите в семейство Сиракови.  Бившата гимнастичка отдавна е известна с патологичното си желание да бъде постоянно в окото на медиите.

Целта си постига, без да се спира пред нищо – пуска скандални статуси в социалните мрежи, атакува постоянно и непристойно създателката си Нешка Робева, коментира недъзите на българския футбол. По стъпките й уверено тръгна и едната от дъщерите й – Славея.

Щерката на Наско Сираков предизвика обществена буря със свой коментар, посветен на майките на деца с увреждания. „Истината е, че от такива „майки“ ми се повръща“, написа Славея в социалните мрежи, без да й мигне окото. Сиракова компетентно и цинично обясни, че съвременната медицина е достатъчно напреднала и още в начална бременност можело да се установи дали плодът има увреждания. Ако бъдещата майка поеме риска да роди бебето, то хората й държавата няма да й бъдат виновни за мъчението, през което трябва да мине през годините, философства щерката, писа „Галерия“. По-абсурдното е, че гимнастичките на Раева се включиха в концерта на Слави Трифонов „Системата ги убива“, тъкмо в подкрепа на децата с увреждания и техните семейства.

След гафа на щерка си Илиана тръгна да я брани. 55-годишната бивша спортистка нахока всички, които са се възмутили от Славея и излезе с оправданието, че дъщеря й редовно дава пари за благотворителност в домове за деца без родители.

Семейството в момента е на почивка в Гърция, а дамите от фамилията не спират да си пускат снимки по бански, за да покажат, че не им пука. Илиана се е изтипосала по изрязан бански, извадила е на показ пищната си гръд, крака и задни части, както традиционно правят 20-годишните.

Така разчита, че хората ще забравят за обидата, с която дъщеря й зашлеви майките.

Такава обида обаче трудно се забравя, особено от майки. Пък ако ще и Раева да се изтипоса чисто гола!

Tagged

7 thoughts on “Илияна Раева защити дъщеря си по невероятен начин! Съблече се по…/ВИЖ СНИМКИТЕ/

  1. Има визия,пуска си снимки.Малко жени на 55 май ще могат да се похвалят с тяло.Завиждате ли?Майките не са всичко,за да си позволяват такива нападки срещу хората.И аз никога няма да ги защитя,станаха много банални с исканията си.Толкова наболели проблеми има,майките с деца ще гледаме.

  2. ВЪПРОС НА ХУМАННОСТ И ЧОВЕЩИНА !САМО ОНЗИ КОЙТО НЕ Е ИЗЖИВЯЛ ТРАГЕДИЯТА НА МАЙКА С БОЛНО ДЕТЕ И НЕ Е ЖИВЯЛ С НЕЙНАТА БОЛКА НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ЗАЩО СТАЧКУВАТ МАЙКИТЕ С БОЛНИ ДЕЦА ТЕ СА В БЕЗИЗХОДИЦА !В ГЪРЦИЯ СЕМЕЙСТВО С БОЛЕН ЧОВЕК ДЕТЕ ИЛИ СТАРЕЦ ДЪРЖАВАТА ДАВА НА СЕМЕЙСТВОТО 700 ЕВРО ЗА ЧОВЕКА КОЙТО ГО ГЛЕДА И 360 ЕВРО СОЦИАЛНА ПЕНСИЯ ЗА БОЛНИЯ !ДОРИ ПОЗНАВАМ БЪЛГАРКА ЧИЕТО ДЕТЕ 12 ГОД.Е НА ХЕМОДИАЛИЗА И ЖИВЕЕ В ГЪРЦИЯ НО МАЙКАТА СИ Е ПЛАЩАЛА ОСИГУРОВКИТЕ ТАМ КОЙТО НИКАК НЕ СА МАЛКО 120 ЕВРО НА МЕСЕЦ И ТЯ ПОЛУЧАВА ТЕЗИ ПАРИ !

  3. Никой си, не майките нападнаха кифлата Сиракова, а тя реши да „изплува“ от небитието си! Да, проблемите не са един и два, но по думи от преди години, когато една държава е скапана, то тя е скапана във всичко! Но да показваш цици на 15, 55 или 155 години, не решава проблеми, а показва егопримитивизъм!!!

  4. Сираков трябва да затегне дисциплината в сомейството си.Защото то се състои от разпасали се и безчовечни кучки!

  5. Много увредени има!… Свестните ни са малко! И така ще е во веки веков!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *