Методи Андреев разкри чия маша е Борисов. Ще се шашнете!

България отблизо
Държавният департамент на САЩ е предупредил премиера Бойко Борисов, правителството му да не заиграва с фирми от забранителния списък. Това разкри пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев.

Циркът с оставките не става, той е за „матриала”. Той не е за мислещите хора. „Матриалът” на Бойко Борисов може да е доволен от неговата политика, но мислещите хора виждат, че това е неговата голяма слабост. Тази политика е изцяло в полза на олигархията.

 

Към 200 млн. лв. ще дадем за руски таралясници, които ще бъдат поправяни в руски заводи-противник на Пакта, към който ние принадлежим. То не са само самолети. То са вертолети, танкове. Какво им пречи на руснаците?! Отмъкнали 200 млн. лв. от България?! Вижте какво прави Борисов – прави така, че тези суми да не минават през МС.  Той е непричом, нищо не знае. Имам информация, че преди около 2,5 месеца държавният департамент е изпратил до правителството non-paper /дипломатически документ/, в който се прави остра забележка, че  си позволява да работи с фирми, които попадат в забранителния списък.

 

Това е сериозно предупреждение. Вижте как се развиват нещата с АЕЦ-Белене. Който и да е инвеститорът, ще се строи от „Атомстрой”. Т. е руснаците отново за на кяр. Че защо му е тогава на Путин да сваля Бойко Борисов? В ролята си на председател на ЕС, Борисов  се извини за политиката, която България е провеждала към Русия и която напълно съответства с принципите и законите на ЕС и НАТО. Това беше върховно падение, което не може да не се оцени от императора на Русия. За това и правителството няма да се удря.

Tagged

1 thought on “Методи Андреев разкри чия маша е Борисов. Ще се шашнете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *