Невероятен скандал разтресе патриотите! Валери Симеонов ще бъде Господин Никой! Вижте кой го предрече

България отблизо

Валери Симеонов е вече неудържим.

Не го интересуват нито партньори, нито коалиции и лети с рогата напред срещу всеки, който му се изпречи на пътя.

И стигна до великото „прозрение“, че извън обичайните заподозрени, основен враг му е доскорошният му приятел Красимир Каракачанов.

Но понеже нямаше как да се метне отгоре му нападна из засада и с жесток словесен откос  пиарката му Екатерина Анева. Като я обвини в пъклени планове, че иска да развали коалицията и да предизвика политическа криза в страната.

Респективно от такава криза ще изпадне само Симонов от властта и той прекрасно го знае, затова и подскочи, все едно е седнал върху таралеж.

Самата пиарка запази пълно мълчание и не реагира на обвиненията. За учудване на всички реагира съпругът й  Цветелин Анев.  И написа във Фейсбук отровен отговор.

„Не мога да повярвам на твърдението,  че моята съпруга има пъклен план да развали коалицията и да разклати  стабилността в държавата. Обвинение, отправено от човек, чиято единствена перспективата, стояща пред него е,  че ще стане господин никой /пиша го с малки букви, защото не заслужава главни/.

Това ще се случи до месец, той пада от кораба и сам го знае. Затова обвинява всички, че са му виновни.

Този човек, осъзнава, че потъва стремглаво, но въпреки това напада. Опитва се да оправдае неспособността си да бъде държавник  с успехите на други хора и дори се унижава дотам, да брои  колко  участия в медиите имат  ВМРО и Атака и колко той. Макар че все него гледаме на екрана. Не разбирам защо обвиняваш успехите на другите за твоите неуспехи? – пита г-н Анев. И допълва:

 

“ Няма да влизам в просташкия му изказ, да слизам на неговото ниво, да приравнявам ай Пешо от кварталната кръчма с Руския патриарх и да говоря за тях с махленски тон.

Ще му кажа единствено, че човек като види, че не му се случват нещата, както той ги иска, просто трябва да се примери, че не е  за тези неща. Не му е мястото там, попаднал е на неподходящото.

И ще го посъветвам: Вземи си поука и се оттегли се от политиката.  Гледай овце, кози, крави, там можеш да им викаш и да ги ругаеш колкото си искаш, добичетата ще мълчат. Няма да ти противоречат, няма да се обиждат. Но не го прави с други хора!

Махни се сега  доброволно или, ако много настояваш да си в центъра на вниманието и на скандалите и да се вживяваш като първа инстанция в държавата, изчакай месец – два месеца, но тогава ще си тръгнеш по позорен начин. Ти беше и остана малката буква на българската политика. Беше ми много неприятно, че се познавахме!

Сбогом!

Tagged

3 thoughts on “Невероятен скандал разтресе патриотите! Валери Симеонов ще бъде Господин Никой! Вижте кой го предрече

  1. ПРИЗНАВАМ, ЧЕ АЗ БЯХ ЕДИН ОТ ГЛУПАЦИТЕ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ПАТРИОТИТЕ, НО ГЛАСУВАХ С ОТВРАЩЕНИЕ, ЗАЩОТО ТРЯБВАШЕ ДА ДАМ ГЛАСА СИ И ЗА СИМЕОНОВ. НЯМА ДА ПОВТОРЯ ТАЗИ ГРЕШКА – АКО ВМРО ОТИДЕ САМО НА ИЗБОРИ – ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ. КАРАКАЧАНОВ ИЗЛЕЗЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТГОВОРЕН ЧОВЕК ОТ ДАЛАВЕРИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *