Разбра се най-после защо Борисов изрита Радев и отиде в Ню Йорк! Причината ще ви изуми! /ШОКИРАЩИ СНИМКИ/

България отблизо

Колкото повече стои в САЩ, толкова по-очевидна става причината защо Борисов всъщност отиде там.

Ние наивно си мислехме, че да свърши някое държавно дело, а той бил на фотосесия! И не каква да е, а с мадами.

В личния си профил във Фейсбук премиерът си  пусна сам снимки, на които е прегърнал една от най-красивите и влиятелни дами в САЩ  американския постоянен представител в ООН Ники Хейли.

След това успя да се щракне  със сръбския премиер Ана Бърнабич. Дамата също не е за изхвърляне и е чест да вземеш да я гушнеш. Пък и не е коя да е.   Над общата им снимка, на която Ана буквално  е в обятията му, Борисов написа: „Разговарях с премиера Ана Бърнабич, която води сръбската делегация в ООН“

Като се прибави и спорното фото с Тръмп и съпругата му, под което кой знае защо пише, че е в Белия дом, а цялото Първо семейство е в Ню Йорк, се оказва, че Борисов си готви един сериозен албум за спомен кого е гушнал, кого е прегърнал и с кого се е здрависал. Липсва фото само с Меркел, но в момента тя е опасна за контакти, защото внася руски газ и Тръмп й издърпа ушите.

Засилва се и съмнението, че нашият е отишъл чак до САЩ да си търси жена. Той сам се ожали, че му е време да се ожени, но не можел в България, тъй като тук дамите и особено Нинова, били много устати. Всъщност Борисов си има булка в САЩ, само че бивша и сега се оглежда за нова. Дали да се жени, дали само да се снима, кой да ти каже. Явно само да си попълни албума.

А ние наивно си мислехме, че е оглавил делегацията, за да направи нещо за България! А той освен да ни нарече Народна република и да обърка името на Нелсън Мандела, друго май не направи.

Колко хиляди лева струват тези снимки с мадами на данъкоплатците?

Даже не смеем и да попитаме…

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

1 thought on “Разбра се най-после защо Борисов изрита Радев и отиде в Ню Йорк! Причината ще ви изуми! /ШОКИРАЩИ СНИМКИ/

  1. ХА-ХА-КРАСИВИ…Хейли е като вампир,а другата…или другия…лесбийка,джентър,абе и аз се обърках .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *