Румен Радев е провокатор! Ето кой метна поредния тежък камък по „Дондуков“ 2

България отблизо

Румен Радев изглежда много притеснен и неуверен в себе си, затова непрекъснато търси провокация към властта.

Притеснен е, че не може да изпълни обещанията си, които даде по време на предизборната кампания. И стреля с халосни патрони по властта.

Това заяви Цветан Цветанов, който винаги вади кестените от огъня, след всяко нерегбоугодно изказване на президента. Цецо се ожали, че вече станало  практика след  всяка дума  на президента, няколко седмици да се коментира в публичното пространство  какво е казал той и какво е целял с това.

И веднага мина в нападение. Защо Радев не говори за Елена Йончева, която  /забележете!/ със свой  близък, който пък бил близък до хора Цветан Василев са източвали заедно КТБ?!

Двамата били ощетили българските данъкоплатци с милиони! – каза Цветанов ей така. Без документи, без да покаже нищо в студиото на бТВ. И се опита отново да прехвърли проблемите от болната глава на здравата.

Това, че Йончева съди Борисов за клевета и че показа документи, че нищо, в което я обвиняват, не е вярно, изобщо не трогна сивия кардинал на ГЕРБ. Даже удобно се направи, че не знае.

Той реши да удари Радев чрез Йончева, пък който повярва – повярва. Едно дело в повече в съда, който е толкова „безпристрастен“ – какво значение?

И продължи! Радев е зависим от БСП и прави, каквото му наредят оттам.

Пеевски винаги бил  добра манджа за опозицията, която винаги се поднасяла претоплена, за да се увеличи напрежението в държавата.

Радев не чул честната дума на премиера, че няма нищо общо с Пеевски и няма никакъв общ бизнес между двамата. И тръгнал да го обвинява,  размаха пръст Цвъки.

/А, стига бе! А всички статии, подплатени с документи за далаверите на двамата, не са ли доказателство? Или и малкото неплатени журналисти лъжат и не чуват честната дума премиерска?/

„Когато президентът няма свои решения и не може да допринесе с нищо за страната, минава към лични нападки! Това аз го наричам  завист към Борисов, който прави толкова много за България в международен и национален план. Радев вижда това и завижда. И иска да изпъкне на фона на премиера, каза вторият човек в ГЕРБ.

БСП и президентът през цялото лято заливаха медиите с проблеми, които са абсолютно измислени.  За СЕТА, за смекчаване на санкциите против Русия! – простена Цветанов.

Правеше го от безсилие и да пречи на доброто ни управление.  Президентът трябва да каже категорично  дали иска  да сме част от силна Европа, да си сътрудничим със САЩ,  или да сме в евразийския съюз! – каза обвинително дясната ръка на Борисов. А не да завижда на премиера!

Ех, Цветанов!

Вярваш ли си, че някой ти вярва?

Не чуваш ли думите на президента, който ви казва в прав текст, че сте мафия, свински черва и водите България към дъното?

Че е загрижен за народа, защото мизерства, няма пари, никой не го лекува, няма здравеопазване, внасят се боклуци, никой политик не мисли за хората, а само за собственото си его?

За какво да завижда на Борисов?

Че не го бръснат за слива в ЕС, че е момче за всичко и изпълнява заповеди като покорен слуга, или че чуждите медии го наричат мафиот?

По-скоро Борисов завижда на Радев.

Защото в него вижда праволинеен политик и човек, който не говори празни приказки. И хората го обичат!

А ББ не иска да дели народната любов с друг, макар че от нея са останали само 20 процента.

И то измислени!

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

4 thoughts on “Румен Радев е провокатор! Ето кой метна поредния тежък камък по „Дондуков“ 2

  1. Напълно съм съгласна с автора. Тези двамата/Цветанов и Борисов/ не чуват или не искат да чуват никого. Само себе си. Защо ли? Защото няма да им хареса казаното от народа. Чуват и ближат з….те на европейците и американците.

  2. lБраво,все още има честни и обективни журналисти в тази държава. Още по–прекрасно е че това са жени,вие госпожо Славова, Елена Йончева и други .Продължавайте в същия дух.Ние ви вярваме и ви подкрепяме.Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *