Тълпа мъже пребиха кандидат-депутат

България отблизо

Кандидат-депутат на партията на Светльо Витков „Глас народен“ е бил нападнат и пребит на улицата. Инцидентът е станал в нощта на петък срещу събота в Шумен, като пострадалият Никола Петров е приет в болница със счупен крак.

По непотвърдени данни от полицията кандидат-депутатът е бил нападнат безпричинно от няколко човека, представящи се като охранители на заведение.

 

От нанесения побой Петров е със счупен глезен и е трябвало да бъде опериран по спешност. Има и мозъчно сътресение.

Първо не е човешко, второ не е мъжко и трето – не е никак предизборно 7-8 души да пребият и осакатят един човек. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Глас народен“ Светослав Витков. 

В петък срещу събота кандидат-депутатът е бил нападнат безпричинно от няколко човека, представящи се като охранители на заведение. От нанесения побой Петров е със счупен глезен и е трябвало да бъде опериран по спешност.

 

„Като лидер на Глас Народен осъждам този зверски акт и се обръщам към следствието и прокуратурата с призив извършителите да бъдат подведени под мярка за неотклонение задържане под стража и да понесат цялата тежест на закона по бърза процедура.

Такива същества нямат място в обществото ни!“, отсече Витков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *