Борисов крие голяма мъка! Още един удар го халоса жестоко! Ще понесе ли товара, или ще подава оставка?

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов е в тежко душевно състояние и носи голяма мъка в сърцето си. Той бил смазан и омерзен  от думите на Корнелия Нинова „Крадецът вика дръжте крадеца“ и ги е приел като лична обида.

Оттогава влачи този товар на гърба си и всяка сутрин се събужда потиснат, защото правдата не е възтържествувала. Нинова заяви това в ефира на Нова тв и го чу цял народ.  И шефът на народа не може да го преживее.

Това казаха вчера пред съда двамата свидетели на Борисов по делото му срещу Нинова. Съветничката на премиера  Десислава Замфирова обясни пред магистратите, че видяла обидата и болката  в очите на Борисов, след като той чул думите на Корнелия Нинова. След това  през целия този тежък ден бил потиснат, защото медиите коментирали  нейното изказване. А той не можел да се защити.

Същото обясни и шефът на пресцентъра на ГЕРБ Никола Николов. Той издаде,  че Борисов гледал предаването заедно с него и бил много обиден. Казал му, че не е очаквал Нинова да използва такива некрасиви и груби фрази, защото самият той, когато спорел с нея,  винаги използвал цифри и аргументи, а не разни  обидни квалификации. Той дълбоко се засегнал не само защото били отправени обидни думи към него, а и към длъжността, която заемал и направо към целия народ!

Аз никога никого не обиждам, каза Борисов и тутакси нарече Нинова „Госпожа Лъжа“. Което явно се брои за комплимент в очите му. Сега двамата се съдят взаимно, като  Борисов иска  26 000 лв. за нанесената му непоправима обида, а  Нинова  30 000 лв. за „комплимента.

Съдът дипломатично отложи делото за есента и предложи на двамата да се разберат помежду си.

„Крадецът вика дръжте крадеца“ е българска поговорка и ни е чудно как така Борисов е решил, че го обижда, засега и е оставила тежък отпечатък върху реномето му.

В тази връзка се изказа и проф. Минеков, който написа във Фейсбук :
„Който обижда министър-председателя, обижда цяла една нация, цял един народ и една държава.“  Това каза Борисов и става ясно, че той се сравнява сам с Луи ХIV, Карл Велики, Наполеон, Мао,  и генералисимус Сталин, или  направо с всичките заедно.

С риск да отида и аз на съд, си позволявам да кажа, че българският премиер е напълно неспособен за своя пост, доста е простоват, неук и  неграмотен, с престъпно минало, което е потвърдено от сводките на американските посланици у нас, страхлив, подозрителен и  мнителен и е в невъзможност да заема  подарената му служба.

За да е по-обидно за чувствителния ни премиер твърдя, че е некадърен тенисист и смешен ритнитопковец.

 

С характерните си кроманьонски навици пък можем да предположим, че Особата е единствено кадърен да бъде чобанин , хамалин, каруцар или най-много файтонджия.“ – пише Минеков.

След цялото това излияние ще е срамота, ако Борисов не се обиди и не го прати в съда!

Иначе как ще поеме още толкова обиди върху чувствителната си душевност, не знаем.

Ще се пречупи вътрешно и ще си даде оставката!

Представяте ли си?!

Станислава Славова , istinata.net

 

 

Tagged

2 thoughts on “Борисов крие голяма мъка! Още един удар го халоса жестоко! Ще понесе ли товара, или ще подава оставка?

  1. КАТО ГО НАБЛЮДАВАМ ОТ СТРАНИ, МНОГО „МЪКА“ Е СЪБРАЛ…….НАРЦИСИСТ , ОТ НЕГО САМО ПРЕДСТАВЛЕНИЯ И ……НИЯ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *