Народът потъна в скръб! Лиляна Павлова остава без министерство!

България отблизо

Европредседателството свърши, а заедно с него и работата на Лиляна Павлова.

Досега тя беше министър на нещо, което не зависеше от нея и се занимаваше предимно с харчене на народни пари за лъскане на НДК, за плочки, които не издържаха и пет месеца и се нагънаха, за чистачките, които трябваше да метат до блясък тротоара, за екзотичното меню на чиновниците. И за собствения си блясък, разбира се, докато играеше ролята на гид в посрещането и изпращането.

Сега обаче вече свършва европредседателството, няма защо да има и министерство.

Любимката на Бойко, която строи рамо до рамо с него магистрали, спасява блатни кокичета, ряза лентички в несвяст, в момента е с неясно бъдеще.

Според слухове в партията тя отново е в немилост, но Борисов няма да я остави на сухо. Павлова е един от най-верните му и най-послушни хора и трябва да й се намери подходящ пост.

Единият вариант, който се тиражира в публичното пространство е, че ще бъде предложена догодина за кмет на мястото на Фандъкова.  Само че рейтингът на Лилито е толкова печално нисък, че на изборите може да я изпревари и Жорж Генчев.

Вторият е да бъде измислена специално за нея длъжност на министър по европейските въпроси. Ама то нали и останалите министри само с това се занимават, особено Бащицата? Там не й е нужен рейтинг, а само Бойко да поиска услуга от приятеля си Юнкер.

Третият е да бъде пратена в Брюксел да координира въпросите по евроинтеграцията,  ама там е такава навалица от координатори, че само тя липсва на пейзажа.

Носи се и слух, че ще остане резерва и при поредния гаф на някой министър, ще го замести веднага, без значение има ли необходимото образование, няма ли, важното е политическа воля да има.

Едно е сигурно. Борисов няма да остави протежето си на пътя.

Верните и все още нехванатите в корупция гербаджии стават все по-малко.

А Лилито е от тях!

До болка и до дъното на душата си отдадена на партията!

Коя партия ли?

Е, хайде да не изпадаме в подробности и да пишем за дядо й.

Важно е светлото бъдеще!

И по-точно нейното!

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Народът потъна в скръб! Лиляна Павлова остава без министерство!

  1. ПОЛЕКА ЛЕКА НЕЩАТА ИДВАТ НА ПРАВИЛНИТЕ СИ МЕСТА !ТАКА Е ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ СЪТРЕСЕНИЯ !ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ И НАМЕРИ МЯСТО !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *