Борисов: Папата два дни само моето мляко яде! Трябва да се гордеем, че ни избра!

България отблизо

На всяко хубаво нещо искат да турят една лъжица катран. Това каза пред журналисти в Пловдив министър-председателят Бойко Борисов във връзка с посещението на папа Франциск в България, предаде агенция „Фокус“.

„Гледам, че сега папата коментират, че казал за мигранти. Защо искат да опорочат и едно такова силно политическо посещение и за народа, и за хората, и за католиците? Едва ли не дошъл да ни докара мигранти“, заяви Борисов. „Просто на всяко хубаво нещо искат да турят една лъжица катран.

А видяхме, че той се наведе, целуна на патриарха иконата. Веднага си облече дрехата, подарък от мен, с която служи и сега в Раковски. От снощи досега всеки ден киселото мляко си спомня – най-много това му харесва. В менюто му е само кисело мляко. Дайте да се радваме малко“, коментира министър-председателят.

Както винаги, Борисов избяга от София на Деня на храбростта и отиде да наглежда как върви ремонта на АМ „Тракия“, въпреки че го нагледа едва преди два дни.

Самият факт, че президентът приема парада, а той ще свири втора цигулка му действа изнервящо и на празници никога не застава до Радев.

В момента се е завтурнал по следите на папата с надеждата уж случайно да се срещнат на магистралата и да го погали по главата, тъй като вчера Светия отец пропусна този жест, въпреки даровете и киселото мляко.

 

Tagged

1 thought on “Борисов: Папата два дни само моето мляко яде! Трябва да се гордеем, че ни избра!

  1. Кое твое мляко бре,стига с това АЗ……..малко и жалки същество . ..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *