Социоложка избухна: Румен Радев тайно се явява на изборите. Това е мръсна игра!

България отблизо

„Борбата на тези избори ще е за второто място. То не е гарантирано на ПП-ДБ“, заяви пред БНР Весислава Танчева, пиар експерт.

„Решението на „Зелено движение“ да се явят в друг формат е нещо, което ще повлияе на резултатите на ПП-ДБ. Те бяха основните представители на коалицията, когато става въпрос за активни граждански действия“.

 

Резултатите от последното изследване на социологическа агенция „Тренд“ показват над 9% разлика между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за предстоящите избори.

ГЕРБ-СДС задържа нивата си от последните месеци (24.9% от гласуващите). ПП-ДБ (15.5%), ДПС (14.4%) и „Възраждане“ (14.2%) са с близки стойности и представянето им в предстоящата предизборната кампания ще е ключова за крайната подредба на второто, третото и четвъртото място. Сигурна остава петата позиция за БСП (9.1% от гласуващите), а на шесто място е „Има такъв народ“ с 4.8% от гласуващите“, коментират социолозите от агенцията.

Новите формирования нямат много време, за да докажат състоятелността си, посочи Танчева.

„Зелено движение“ са единствените разпознаваеми. Към тях ще се насочи част от вота на гражданите, които са разочаровани от поведението на ПП-ДБ“. 

Танчева няма големи очаквания към формацията, с която ще се представи Ваня Григорова.

„Но без съмнение това е някаква форма на „президентско участие“ – партия, която до голяма степен е под президентското крило“.

Тази мръсна кампания, която започна още преди официалния ѝ старт, е насочена към демобилизация на хората и стремеж да ги откажат от участие в изборите, смята пиар експертът.

Tagged

2 thoughts on “Социоложка избухна: Румен Радев тайно се явява на изборите. Това е мръсна игра!

  1. От написаното личи че сте завършили в университета на сглобката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *