Волен започва нова жестока битка! Ще се удивите за какво ще драпа!

България отблизо

Волен Сидеров започна нова битка.

Той захапа Нинова по повод на европредседателството и с голи гърди защити ГЕРБ.  „Смятах, че сме излезли от тресавището на типичния  български мазохизъм и егоизъм.

Как така ще обвинявате правителството, че не е направило нищо за България?

Не може, когато председателстваш, да искаш разни неща за собствената си страна. Трябва да работиш за другите, а не еднолично за България.

Не е наша вината нито за разделянето на ЕС, нито за за митата на САЩ. Не можем да повлияем на решенията на  Вишеградската четворка, нито на Америка. Не можеше като просяци да искаме това или онова за да се облагодетелстваме.

Обаче през цялото време  демонстрирахме българско национално самочувствие, европейско поведение и твърд политически характер, похвали се Сидеров, когото така и не видяхме на нито едно евромероприятие. Защото беше зает да се джавка с останалите патриоти от коалицията.

Показахме истински мъжки характер, намекна той за Борисов. И допълни, че имало и  мъжки характер с пет букви, обаче нашият премиер не бил от тези хора. А твърд и праволинеен.

„И сме по-красиви, и сме по-добри от вас“ – посочи той пак Нинова и заяви, че патриотите и ГЕРБ се борят за … историческо безсмъртие“.

За по-красиви е спорно. Най-вероятно атакистът има предвид голите си снимки в „Плейбой“. Или тези от мачлетата на Борисов, където тресе тумбак.

За по-добри е още по-спорно. Щом народът е по площадите, значи не го управляват добре и издевателстват над него. И му е дошло до гуша!

Колкото до историческото безсмъртие и там има два вида.

И единият е да те запомнят с една дума от пет букви.

Волен си знае коя!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Волен започва нова жестока битка! Ще се удивите за какво ще драпа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *