Волен става съветник на президента Радев! Ще се изумите каква е причината!

България отблизо

В последните дни Волен Сидерв е неуморим. Той не престава да дава свежи акъли и да раздава критики на килограм.

След като смъмри Цветанов за политиката му към Китай и Русия, се прицели направо в президнта Радев. Преди да започне да критикува,  президентът трябва да се замисли дъблоко дали нападките му не са  тенденциозни нападки и дали не обслужва нечия партийна линия, заяви патриотът от Атака. Незнайно защо лиичо обиден, че Радев не оценил добре европредседателството ни.

„Един президент може да бъде критичен, когато има основание, обаче той няма такова и само напада, размаха златен пръст  Сидеров.

Аз съм сигурен, че държавният ни глава има качества и се  развива като политик и държавник, обаче преди да говори, трябва да мисли. И да не напада самоцелно управляващите, които правят много за страната и международния й авторитет.  Това мога да му кажа, а останалото може да го научи в неделното училище“.

Сидеров е категоричен, че има противоречия в изказването на президента за председателството. И допълни:  „Грешките му са обясними, тъй като му пишат текстовете разни хора, които нямат опит и са начинаещи в журналистиката, както и в политиката“

Според него, президентът е разкритикувал управляващите, че не са  поставили въпроса за Дунавската стратегия, която е изгодна за страната ни.

Атакистът се противопостави и заяви, че не може по време на председателството да си поставяме наши въпроси, които обслужват интересите на Бълария. Трябвало да бъдем дипломатични и да решаваме само общите въпроси на ЕС. България не била избрана да си оправя собственото положение с председателството, а на целия Евросъюз.

„Тази критика към Бойко Борисов е некоректна“, каза Сидеров. По думите му, вместо премиерът да получи похвала от държавния глава за успешното председателство, той търсел под вола теле.

Ако светниците му са партийно ангажирани, или са боси в политиката, аз съм готов лично да го съветвам по някои въпроси, за да не се излага, отсече атакистът.

Ех, Волене!

Доста е спорно в момента кой в Бълария се излага и кой за колко се продава.

Колкото до Радев, не го мисли.

При него вакантно място за съветник няма, а и да има, едва ли ще избере теб. Ти вече си се доказал, като златен пръст, а на президента пръсти не му трябват.

Макар че всички се опитват да му покажат един друг пръст от ръката и да го свалят от власт.

Само не сте питали народа! Кого иска. Него, или вас.

И не го питате, защото се страхувате от отговора, нали?

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Волен става съветник на президента Радев! Ще се изумите каква е причината!

  1. Не рябвало да се обслужват интересите на България… Е тогава чии интереси да се обслужват, на Евро съюза който си дърпа чергата постоянно към него и се чувства комфортно, а България кучета я яли, а?

  2. Европредседателството пропиля 6-те месеца и стотици милиони да дискутира по един въпрос,който интересува повече САЩ и НАТО,отколкото страните от ЕС.Западните Балкани не могат да бъдат привлечени в близко време като член на ЕС по десетки причини.Най-вече ядрото-Сърбия-заради събитията отпреди 20-на години.А в същото време МИГРАНТСКЯТ ПРОБЛЕМ,който все повечесе оформя като проблем на България,отдавна чукас променлива сила,а беше пренебрегнат от бойковистите,които наивно се уповават на Ердоган.Той има връцете си един неоспорим аргумент-3 млн.ненужни мигранти,които са готови да залеят България по пътя за Европа.Има опасност Европа да премести външнитеси граници до естествената географска граница-Дунав и така да останем всферата на господство на исляма.

  3. Радев е на поклонение в Турция. Ще сервира шербета на Падишаха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *