Марешки разкри таен план на ВМРО да се бетонира във властта. Ето какво кроят воеводите!

България отблизо

Не трябваше да се правят промени в Изборния кодекс, а смяната на ЦИК трябваше да стане веднага след приключването на евроизборите.

Преференцията и в стария вариант няма смисъл. Тя не работи. Нашето предложение беше изцяло мажоритарен вот и ние настоявахме да се говори по тази тема. Това каза  лидерът на „Воля“ Веселин Марешки по повод промените в Изборния кодекс.

„Слушах по радиото един депутат от НФСБ, който в прав текст заяви, че преференциите се използват от ВМРО и Красимир Каракачанов, за да могат да взимат пари и да си редят листите.

ВМРО не са ни опонент. Те са вредни и опасни за цялата държава България. Сега започват да гърмят всякакви схеми като тази в ДАБЧ. Най-големият цинизъм е, че те са уж срещу джендър идеологията, а Джамбазки е гласувал „за“ нея в европарламента. Уж са срещу циганизацията, а реално ни карат да събираме пари и да плащаме абортите на циганите, да им опрощаваме наемите в общинските жилища, да им се строят нови жилища. Това е начинът от ВМРО да си купят цигански гласове“, обяви Марешки.

„Българският народ е консервативен. Има мъже, жени и деца. Това е. Децата трябва да ги оставим на спокойствие и да не им се бърка в главите от най-малка възраст“, коментира Марешки анкетата на ЕК за сексуалната ориентация на децата. „БСП измамиха хората. Те не напуснаха парламента. За това се прави волеизявление. По техния начин и аз всеки ден напускам парламента, защото излизам и влизам.

По-важното е, че президентът Румен Радев, български военен, генерал-майор от резерва, бивш главнокомондващ военно-въздушните сили на България, който беше издигнат лично от Корнелия Нинова, им писа оценка слаб 2. Той ясно заяви, че БСП не са алтернатива и той е готов да подкрепи всяко едно движение, което е наистина алтернативно на управляващите“, завърши Веселин Марешки.

Дали пък варненският бос смята, че президентът ще подкрепи него като алтернатива?

Джамбазки не гласува ли с „въздържал се“?

Поредният объркан политик изрече много истини и много неистини.

А нас ни остави да отделяме зърното от плявата.

loading...

Tagged

2 thoughts on “Марешки разкри таен план на ВМРО да се бетонира във властта. Ето какво кроят воеводите!

  1. ЕДИН ДОКАЗАН ПО СЪДЕБЕН РЕД ХУЛИГАН И ПРЕСТЪПЕН СУБЕКТ СЕ КАНИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДА БЪДЕ ФАКТОР В ПАРЛАМЕНТА ,ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ СМЕШНО И БИХ КАЗАЛ ОТКАЧЕНО ПОЛОЖЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *