Психиатър направи жестоко разкритие! Ето кой управлява България!

България отблизо
Президентът няма никакво колебание, че става дума за власт, която толерира огромни нива на корупция. Затова се изказва така, затова и отказва среща с Борисов, за да не падне на нивото му, заяви д-р Николай Михайлов
У нас стоят е  олигархат около действащата власт – Борисов плюс ключови милионери  като Домусчиев и Пеевски. Тези имена са обществено табу, и никой не ги споменава, защото това носи последствия.

Демокрацията ни е смешна, излъгана, а ние сме марионетки в нея. Властта е криминализирана. Изборите са процес на вербуване на електоратите, с които партиите могат да правят после каквото си поискат.

 

„Например в какво се е доказала Марияна Николова, та става вицепремиер? Само в тесния политически кръг на Валери Симеонов. И досега беше никому неизвестна фигура. Човек трябва да бъде проверяван с работата му на предварителни етапи, а такива няма при нея.  Това, което се случи,  е цирков компромис. Симеонов няма ясна представа как да се държи на определено равнище на отговорност. Той не може да влезе в политическия ход. Не може да синтезира политическа реч, а само махленска“, посочи той.

 

По линия на гражданските протести из страната психиатърът отбеляза, че Бойко Борисов се измъква от тази криза. „Той прави прокси атаки, като това да мобилизира елита на бизнеса – собствените му хора, като Домусчиев. И се стига дотам, че Домусчив плаши народа с контрапротести. Кой на кого е човек е неизвестно, но работят заедно, което означава, че имат общи интереси е истинският въпрос.

 

Борисов говори за всичко друго, но не и за протестиращите и не вижда, или се прави, че не вижда проблемите им.

Той постоянно говори за всичко друго, но не и за кризата в обществото.  Това предизвиква още по-силна реакция от неразбраните. на нетърпение и желание за промяна.

Борисов заседна във властта. Специализира да жъне победа след победа, разви самочувствие, но се събраха много хора, които го недолюбват. Той изтъква, че България расте, но инвеститори така и не идват.

Юнкер може да напише всякакви доклади за България, защото вече е уморен, както от длъжността си, така и от страната ни. Какъв е този мониторинг? Той е смехотворен. Правосъдието ни е катастрофа“, категоричен бе анализаторът.

Според д-р Михайлов до предсрочни избори ще се стигне само след драстична дестабилизация на властта и паника от страна на Борисов. А това е вече много вероятно да се случи.

 

 

Tagged

7 thoughts on “Психиатър направи жестоко разкритие! Ето кой управлява България!

  1. НАГЛОСТТА , БЕЗОТГОВОРНОСТТА и ИНТРИГИТЕ все повече вземат ВРЪХ ,
    като се започне от ДИРИГЕНТА на ПРЕЗИДЕНТА и се стигне до МАФИЯТА
    и ПОДЛОГИ в ПАРЛАМЕНТА..?..!
    За ЕКОЛОГИЯТА помислете , че ПО-МЪДРО
    и МОГЪЩО от ПРИРОДАТА няма и скоро ще дойде ден „КРАЙ СУХОТО И МОКРОТО ЩЕ ГОРИ !“ и помен няма да има от АЛЧНОСТ и
    манията за БОГАТСТВО и ПАРИ..???..!!!

  2. Мария Солакова, какво значи ,,..ДО ДИРИГЕНТА НА ПРЕЗИДЕНТА?!“ Фанатици, като тебе, бръщолевят глупости! Те не схващат с духовно простите си акъли, че ПРЕЗИДЕНТ Р.РАДЕВ Е ПРАТЕНИКЪТ НА БОГА ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ОЛИГАРХИЧНО-ПОЛИТИЧЕСКОТО РОБСТВО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

  3. Време е да вдигнем посредническите глави и да махнем тези партии. ОБРАХА НАРОДА ДО ДЪНО.ПО НАДОЛУ НЯМА.

  4. Сегашните управници са алчни резоньори на чужди интереси! Посланик Байерли и сп. Льо План разкриха истините за властта! Престъпна, корумпирана, хищна! Всички са клиенти на едно адекватно правосъдие! Много е точен доктор Михайлов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *