Адвокат Марковски обясни какво лошо ще се случи на Елена Йончева! Вижте заканата му!

България отблизо

Адвокат Марковски отново излезе на екран, този път да защити най-важния си клиент – премиера Бойко Борисов.

По отношение на делото „Йончева срещу Борисов” той обяви, че то ще бъде гледано на трета инстанция. „Ние разполагаме с доказателства, които ще кажат и ще се установят нещата точно такива, каквито са”, посочи адвокатът.

Припомняме, че цели две инстанции осъдиха Борисов за клевета срещу Йончева и го задължиха да й плати 5000 лева обезщетение и разноските по делото. Думите,  които съдът обяви за клевета са:

Ще ли сте успешни журналисти вие, ако по няколко милиона държавата ви плаща за едно интервю взето? Питам: Ако за интервю държавата България, през една от централите си, плаща на журналистка за интервюта в чужбина по няколко милиона струвайки, които даже нашето правителство беше принудено от предишното да доплати“ и „бяхме принудени милиони да платим за нея. С мъж – премиер тогава„.

На какво разчита Марковски – не знаем. Като е разполагал с доказателства за обратното, защо не ги е представил на първа, или втора инстанция? Или там не са ги признали?

Да не би третата инстанция да е изцяло подчинена на ГЕРБ и да се очаква тя да отсъди обратното? Но тя единствено може да върне делото обратно за преразглеждане!

Тогава на какво разчита?

Или просто вдига шум в медиите, за да създаде съмнения в невинността на Йончева и да удари по авторитета й.

На война като на война!

На избори – още по-зле!

Tagged

1 thought on “Адвокат Марковски обясни какво лошо ще се случи на Елена Йончева! Вижте заканата му!

  1. Марковски се изживява като господ-бог на правото в България . Не може да се отрече , че разбира наказателното правосъдие , обаче за Елена Йончева не виждам как ще я закове . Когато някой се вземе професионално прекалено на сериозно , неуспехът го изхвърля в канавката на професията .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *