Александър Йорданов изби рибата: Ето какво измисли за снимката на Киро и Лена!

България отблизо

Евродепутатът Александър Йорданов се превърна в поредната известна личност, която коментира снимката на Кирил Петков и Лена Бориславова от Министерски съвет, която разедини обществото и така и не стана ясно на 100 % дали двамата са хванати за ръце.

 

„Били се хванали за ръчички. И почват коментарите. Я стига. За шест месеца толкова. Защото, ако бяха изкарали шестнадесет, като нищо щяха да ги щракнат прегърнати и по бански по същите стълби и парапети.

Все още са млади. Обичат се. Не им завиждайте. Ама било в Министерския съвет. А къде да бъде? Не сте ли чували, че любовта е сляпа. Вълнението идва внезапно и е нормално тогава ръчичка да се протегне, в шепа да се гушне.

Ама били публични личности! Ами те нали точно затова публично си се докосват. От кого да се крият. И защо? Той и тя – любов по министерско време. Радвам им се. Деца на промяната!“, написа политикът във Фейсбук.

Източник Блиц

Tagged

1 thought on “Александър Йорданов изби рибата: Ето какво измисли за снимката на Киро и Лена!

  1. Ами като са толкова „публични“,защо не започнат да правят секс(да се плющят)на стълбите на Мин.съвет?Никой няма да им завижда-напротив,ще си купим пуканки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *