Александър Йорданов избухна: Мадуро е нахлул в политиката ни и в една наша телевизия

България отблизо

„Да бъдем европейци, а не битивийци. Да върнем гласуването само с хартиена бюлетина. А не както ни поучават от БТВ фенове на венецуелския Путин, т.е. на диктатора Мадуро – да гласуваме отново с машини“, пише евродепутатът Александър Йорданов в своя профил във Фейсбук. 

„Абсолютно съм убеден, че за българските граждани връщането на хартиената бюлетина за гласуване е по-важно от мнението на телевизията, която много словесен барут изхаби, за да подкрепи задния ход на държавата ни, т.е. „промяната“. Затова и ще повтаря за 381-ви път: в Европейския съюз се гласува с хартиена бюлетина, а не с мадуровски машини.

 

Ще кажа и още нещо, в което също съм убеден. И то е, че след като БТВ така развалено брани машинното гласуване, не трябва да има съмнение, че всички проведени досега с венуцуелските машини избори у нас са били манипулирани. Това е обяснението и за кьорсокака, в който вкара страната ни т.нар. промяна. Не на Мадуро! Да на Европа“, допълва той.

Б.Р.

Явно паметта на Александър Йорданов започна да му изневерява.

Машинното гласуване беше гласувано от парламента, в който мнозинство имаше любимата му партия ГЕРБ, а предложението бе на още по-любимия му Мартин Димитров от СДС.

Сега как да го разбираме?

Борисов е бил Мадуро?

Или Сашко перманентно си лае, пък който се хване…

Ама, Саше, хората помнят бе.

И за Ястребино помнят…

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *