Ал. Йо се изцепи: Шефът на Радев да си затваря устата, че яките натовски държави ще го направят на пух и прах!

България отблизо

„Шефът на Радев в Москва бил казал, че Русия е готова да нанесе удар върху всеки противник. Глупаво изказване, естествено.“ Това заяви в социалната мрежа политикът Александър Йорданов.


Целият му коментар във фейсбук публикуваме без редакторска намеса:

Шефът на Радев в Москва бил казал, че Русия е готова да нанесе удар върху всеки противник. Глупаво изказване, естествено.

Защото, ако същото решат противниците на Русия, а само в НАТО това са 30 държави, те ще я направят дармадан.

Ще я опърцалят съвсем. И за да не бъда голословен: на удара на Русия едновременно ще отвърнат САЩ, Великобритания, Франция, Италия, Канада, Нидерландия, Норвегия, Дания, Германия, Испания, Полша и още натовски
държави.

Възможно е България да си затрае. Проруски дупедавци сме били и като такива ще
ни запомни светът. Но останалите натовски държави, а към тях трябва да прибавим (на наше място!) Япония, ще срутят „белокаменна Москва“ за отрицателно време.

На глава с толкова яки държави не се излиза. Тъй че е добре шефът на Радев да си затваря устата.

А нашата национална задача е да не позволим втори мандат на прокремълския ни президент. От нейното решаване ние не можем да избягаме. Така ни е орисала историята и времето, в което живеем. Казано по друг начин: да бъдем българи, а не руски подлоги.

loading...

Tagged

4 thoughts on “Ал. Йо се изцепи: Шефът на Радев да си затваря устата, че яките натовски държави ще го направят на пух и прах!

 1. Забавни лакърдии от диджей Ал Бож. Веселийка да става

 2. Ал.Йо.говори за “Руски подлоги“, а не се ли вижда каква американска подлога е тоз дебил! Русия и руския народ санаши БРАТЯ, по кръв,религия и душевнос! Ние Българите сме Горд народ и не желаем, краварите да се намесват
  в нашатаБългария!!! А такива предатели и родоотстъпници да вървят по дяволите!

 3. Толкова ли е страшно да наречеш „шефа на Радев в Москва“ Путин?Цялото му име е ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН!!!
  Колкото до нанасяне на удар малко изкривяваш истината-никога Русия не е декларирала,че ще нанесе удар първа!Напротив-САЩ и подопечното им НАТО редовно провокират Русия!
  Колкото до България и българите най-вероятно си прав-няма да се бием срещу Москва,защото нямаме с кого и с какво да се бием-даже и срещу двуплощник не можем с хартиени самолети!А нормалните хора не се бият с роднини и близки!Мислиш ли,че ако можеха т.н.“яки“ държави нямаше до сега да я срутят „белокаменна Москва“?И не е белокаменна,а червена!
  Не знам на кои от Вас задачата Ви е“ да не позволим втори мандат на прокремълския ни президент“,но определено не е на Българския народ!До този президент не можеш даже снимка да си направиш за сравнение-толкова си далеч!
  И да завърша неприятния за мене коментар(неприятен,защото въобще ти обръщам внимание)бих ти дал съвет-бъди по-тих и мълчалив,защото колкото пъти си отвориш устата,толкова повече глупости ръсиш.Стой си в Европа,там,където те изпратиха от съжаление,за съжаление!Пий си оная бира от снимката и не позволявай на акохола да ти мъти мозъка!
  P.S.
  Не съм русифил,русофоб,НАТОфил,НАТОфоб и др.подобни-просто съм трезвомислещ българин!

 4. Съществува една порода свине, които след прекомерно угояване загубват своя врат. Пък и не им трябва – задникът им по-успешно намира нужната посока…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *