Атанасов се извъртя: Аз предлагам пак преговори с ГЕРБ, но при нашите условия

България отблизо
„Предложил съм, обсъждаме“, каза в отговор на въпрос дали е предложил ПП-ДБ отново да седнат на масата за преговори с ГЕРБ-СДС пред журналисти в Народното събрание съпредседателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Атанас Атанасов.

„Бихме могли да се върнем към преговори, ще го предложа на колегите, но решението ще го вземем заедно“, заяви вчера Атанасов.

 

Първото, което може да ни върне на масата за преговори, е едно голямо „извинявай“, каза вчера Борисов.

„Според мен Мария Габриел не трябва да бъде министър-председател на България. Заради постъпката си, която демонстрира пълна липса на лидерски качества. Трябва да гледаме напред, към втория мандат. Ясно заявихме, че с първия мандат искаме да имаме правителство. Но не може да си играеш със съдбите на хората. С вчерашната си постъпка, Габриел окончателно прекърши варианта за първи мандат. Ние сме в началото на едни абсолютно нови преговори сега“, каза вчера министърът на финансите Асен Василев.

Василев се извини на „жената Мария Габриел“, но не и на „кандидат-премиера Мария Габриел“ за думите си, че е „новото младо и красиво лице на българската мафия“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *