Бареков категорично: Да се отнемат книжките на всички, които навършат 70 години!

България отблизо

Няма скандал, в който да не се намеси и неизбежния и вече незнайно от коя партия политик Николай Бареков.

Без да изгледа видеото  с така наречената укрита катастрофа на бащата на президента, без да проучи фактите и да разбере, че това е манипулация, той веднага се завтурна към профила си във Фейсбук и започна да ръси мъдрости и предложения.

„По повод нелепия инцидент с бащата на президента искам да запитам“ Редно ли е 81 годишни старци да управляват МПС? Никого не искам да обиждам, обаче  такива шофьори застрашават живота на децата ни и на останалите участници в движението.

Шофьорите – пенсионери са потенциални убийци на пътя! Те са не по-малко опасни от разни лай*а на 18-19 години, които карат с  един месец стаж зад волана!

Колко народ избиха такива пенсионери през последните години? Много от нашите деца  загубиха живота си заради подобни неразумни и самонадеяни индивиди! /Колко, Бареков? Можеш ли да броиш?/

Предлагам книжките за шофьори да се дават в България при най-строг режим! Това да става  след навършване на 21 години и автоматически да се отнемат, когато шофьорът навърши  70 годишна възраст!“

Спри се, Бареков, защото и ти не си в първа младост!

Спри се, защото как ще поискате хората да се пенсионират на 72 години, а ще им вземате книжките на 70? С какво ще ходят на работа през оставащите  им две?

Виж статистиката и направи изводи. Колко са предизвиканите катастрофи от старци и колко от младежи. А случая от тази седмица къде ще го сложиш? 50-годишен получи инфаркт зад волана и катастрофира! А 40-годишния, на когото му прилошало?

Знаем, че наближават евроизборите и пак ще се натискаш за депутат, но няма да има кой да те избере.

Знаем, че гърмиш всеки ден срещу патриотите в сайта си в услуга на ГЕРБ.

Ама не падай толкова ниско.

Пак погледни видеото, ако не си го гледал! Виж кой е виновен за произшествието и тогава започвай с ла*нометката.

Иначе сам подписваш присъдата си на политически труп!

Два милиона пенсионери ще сложат срещу името ти НЕ.

Младежите също.

Тогава кой ти остава?

Помисли, помисли!

Ако го можеш…

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

7 thoughts on “Бареков категорично: Да се отнемат книжките на всички, които навършат 70 години!

  1. Глупакът си е глупак, та ако ще и оттатък Брюксел да иде ! Тоя за говорител по най-загубената кабеларка вече няма да го вземат. За сведение, аз имам шофьорска книжка от 1969 г. До сега няма ден, в който да не съм зад волана. Сменила съм поне 10 леки коли и два буса. Шофирала съм до Волгоград и до Канарските острови. Нямам нито един акт, нито едно сериозно нарушение на ПДП. С това не се хваля, а само подчертавам, че тук възрастта няма никакво значение. Всичко зависи от човека, неговото чувство за отговорност и най вече неговото самосъзнание.

    1. Кой си ти, Бареков, че ще нареждаш ? ! Я марш, че и ти си тръгнал към 70-те, а не към детската градина !

  2. А БЕ, БАРЕКОВ! ТИ НЕ СЕ ЛИ УСЕШТАШ, ЧЕ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ БЪДЕШ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!

  3. Глупостта е по рождение и тя си отива заедно с носителят и.Глупаци в България колкото искаш и те ицзпратиха този цървул в европарламента,но следващ мандат за този плодивски простак изобщо няма.Гледайте хубаво,когато отивате пред урните,защото следващия път може да изпратите нови барековци и кузовци,а после се срамувате.

  4. Възрастните са много по-внимателни шофьори. Но нали трябва да захапе президента Радев, готов е да лиши всички от книжки!

  5. …тоя още ли е жив ? Малеее, . . . Господи , гледам и ти го нещеш при теб ….

  6. Барек, ти отново доказваш, че онова, даденото от природата, не може да се игнорира. Тъпичък и нахален си се родил, такъв и продължаваш да бъдеш – най-вероятно и след 70.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *