Бившият втори разкри за снимките в спалнята на Борисов! Ще се смаете!

България отблизо

Създалият се хаос в управлението и законодателните промени, които не отговарят на управленската програма на ГЕРБ, съвсем естествено водят и до хаос в личния живот на премиера. 

Това стана ясно от думите на Цветан Цветанов, който коментира скандалните снимки от спалнята на министър-председателя.

„За снимките в спалнята на Борисов, искам да кажа, че това е нелепо. Не мога да си го обясня. Смятате ли, че имам този достъп до спалнята?! Съдя от човешките си и морални ценности, в спалнята вкъщи влизаме аз и съпругата ми и нашите деца, няма друг който да влезе необезпокояван от охраната, която има долу“.

Нямам такива записи, всички които ме познават, знаят, че нямам компрометиращи записи срещу Борисов. Записите и всички снимки са отвратително нещо, това показва политическата култура. По-важно е, че нямаше позиция нито на ПГ, нито на ГЕРБ за записите, касаещи името на Цвета Караянчева, никой не я защити, никой не застана зад председателя на Народното събрание.

Ако има манипулация, трябва да има експертиза за доказване на записа.

Ако е имало такъв запис, е трябвало да се извини Борисов и на Караянчева”, посочи Цветанов. „Може би има признание от Борисов, че е изрекъл тези думи и се извинява от душа”, коментира Цветанов.

„Спас Гърневски, Георги Харизанов, Тома Биков, това са хората, чието присъствие в ГЕРБ ме мотивира да изляза от партията. Харизанов е човекът, който Борисов е заложил да бъде двигателят на ГЕРБ”, подчерта Цветанов.

„Борисов живее във виртуален свят, има десет човека около него, които му казват каквото иска да чуе, те го откъснаха от реалността. ГЕРБ върви хаотично надолу и няма спирачки”, подчерта още Цветанов, цитиран от vesti.bg.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *