Бимбалов се изгаври грозно Нинова, Радев и Костадинов! Големият „демократ“ ги погна заради…Русия

България отблизо
В момента Нинова влиза в една гладиаторска битка за авторско право върху русофилията в България. Няма да й е лесно, защото там я чака този подпоручик на „Възраждане“. Той изригна първи. Каза, че ние сме пред война с Русия. Уау! Това изобщо не е заплаха, нали? Това смята експертът по реклама Радослав Бимбалов.

„След това изригна самият президент от щаб-квартирата на НАТО. Това, което той каза беше много интересно. Той каза: „Нямам идея защо се случва това“. Представяте ли си – президентът не знае, че в България има достатъчно сведения от страна на службите, че внушителна част от тези дипломати всъщност работят за Руското разузнаване. Как така не знае президентът? Това наистина е интересно. Така че е нормално Нинова в момента да скача и да се хвърля за този доста взривен вот към тази част от населението, която все още изпитва някакво страхопочитание към едра романтична идея за Русия. За съжаление, тя се изпарява все повече и повече“, добави той.

 

„Съгласен съм с другарката по икономика Нинова. Наистина начинът, по който се взе това решение за гоненето на руските дипломати, е неприемлив. Прекалено късно е това. Чак сега ние гоним военни единици от дипломатическата мисия на Руската федерация в България. Права е другарката по икономика – прекалено късно е това. Само че, разбира се, нейните доводи са други“, коментира още Бимбалов в ефира на Нова телевизия.

 

Според него това, което прави Нинова в момента нито е учудващо, нито ще доведе до нещо кой знае колко различно: „Така или иначе на всички ни е пределно ясно, че второ правителство на „Продължаваме Промяната“ в рамките на този парламент няма да има“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *