Борисов: Важното е, че не допуснахме да се срине психичното здраве на народа! Бодър е и е доволен от това, което строим!

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов отново е неуморен.

Днес по тъмна доба  той посети завод за военни коли.  „Важно е да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват“, каза Борисов. Според него всеки трябва да пробва да се възползва от мярката 60/40, която вече е станала и 80/20. „И събота и неделя се работи“, каза премиерът и добави, че програмата е в подкрепа на бизнеса и общините. Борисов видя и една от колите и изтъкна:

„В Египет с такава кола ме посрещнаха. И в Саудитска Арабия са такива“.   „До тук за бизнеса през социалното и икономическото министерство – 1 милирад! Има 60/40, някъде са 80/20 и резултатът е много добър.

Безработицата я държим. Важно е да работят хората, това им донася и психическо здраве, и пара. Не се чувстват застрашени, има гаранция, че няма да ги уволняват“, каза още премиерът.

Сладникавото описание на воаяжа на премиера в придворните медии продължава със следната трогателна подробност. Отишли те да гледат и пътя за Самоков и в това време…

„По време на проверката покрай големите държавни мъже премина човек, бутащ колело. Премиерът го попита, дали пътя му харесва. „Добре, е. Без грешка“, отговори човекът. „Да си ми жив и здрав“, отвърна му премиерът.  В този момент човекът с колелото тръгна да пресича пътя, а премиерът изрази опасения за неговата безопасност и му каза: „Леко, леко, идва кола! Ще те сгазят бе човек“.  Пресичащият обаче не се спря и отиде до Борисов, за да му стисне ръката. Човекът разкри, че се казва Васко. „Слушай да ти кажа. Аз не съм от ГЕРБ обаче искам да ти кажа „браво“, „идеално“, „без грешка“, „всичко е точно““, каза още Васко.“ – пишат възторжено медиите.

Б.р.

За какво психично здраве говорим?

Борисов се юрва още по тъмно, за да влезе в новините.

Среща Васко, Васко ще не ще му стиска ръката, притиснат от обстоятелствата или гардовете и това се превръща в сензация.

Тук е под въпрос така нареченото психично здраве на управляващите, на медиите и на читателите на това безумие.

Иначе, както казва Вождът, сме си много добре.

Който не се търкаля в болницата, се търкаля вкъщи и тук – там някой и работи.

Е, нараснаха самоубийствата, скандалите, убийствата.

Няма места в психиатриите, някъде даже се опитват Ковид отделения да правят.

Пуснаха болните да си пият хапчетата вкъщи.

Мъж се опитва да се самозапали в колата си.

Майка избива децата си.

Други скачат под влака.

Ама иначе сме добре.

Мноооооооооооооооого добре!

Нали, Борисов?

 

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *