Борисов омилостивява Русия: Ето как се мъчи да го направи!

България отблизо

Заедно с посланика на Руската федерация у нас Анатолий Макаров, премиерът Бойко Борисов откри 75-тото издание на Международния технически панаир в Пловдив.

Искам да поздравя всички участници. Това, което държавата трябваше да направи, мисля че организаторите го знаят, сме го направили. Това каза в приветствието си на официалната церемония премиерът Бойко Борисов.

„Всички световни кредитни агенции повишават кредитния рейтинг на държавата. Уверено вървим към чакалнята на еврозоната. Ръстът на икономиката е 3,5 процента“, заяви премиерът Борисов на откриването на 75-ото издание на Международния панаир на който се представят най-новите открития в сферата на машиностроенето, енергетиката и дигиталните технологии.

Откриват се нови и нови работни места, и то високо технологични, и неслучайно партньори на Панаира говорят само за развитие и то в сферата на иновациите и новите технологии, каза още Борисов.

По думите му, на тези изложения се подписват десетки договори, развиват се и много партньорства.

Премиерът и официалните лица посетиха палатата на Руската федерация, партньор на изложението./novini.bg/

Ето как Борисов се опитва да омилостиви Русия, след като Външно министерство и Прокуратурата заформиха поредица от скандали с адресат нашата славянска и православна посестрима Русия. По този начин премиерът иска да покаже, че не само България и българския народ, но което е по-важно, и самия той, се отнася с внимание и уважение към РФ. И че лично той, Борисов, иска приятелски взаимоотношения със Славянския Колос, който два пъти ни освободи от страшни премеждия и сега отново ни помага в този огромен днешен световен водовъртеж, който кипи и заплашва да ни унищожи напълно.

Доколко искрени са неговите намерения и доколко той се опитва просто да спаси кожата, сега няма да обсъждаме, защото не е толкова важно. Истински важното е, че накрая и самовлюбеният Борисов разбра, че народът иска между България и Русия да има дружба и сътрудничество. И съюз, който да ни избави от днешната мизерия. И разбра още, че ако не се включи в този процес, българският народ ще го изхвърли и от властта, и от политиката.

Затова сега се кланя доземи и на Изток, и на Запад. Да видим до какво ще доведат тези негови метани.

Автор Иво Македонски, istinata.net        

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *