Борисов с невероятно разкритие. Ето каква била връзката между президента и Слави Трифонов. Ще ви смае!

България отблизо

Местният вот е чак октомври. Президентът можеше две години да говори срещу Слави Трифонов, но не съм го чул да се обади.

Това каза премиерът Бойко Борисов на полигона в Шабла по повод днешното изказване на президента Румен Радев, че намаляването на партийните субсидии ще задуши опозиционните партии. Министър-председателят коментира и самото военно учение.

„Тези учения са много важни за дипломацията и външната ни политика. До вчера са се сваляли самолети на Балканите, а сега тренираме заедно. Трябва да живеем в мир. Колкото повече се опознаваме и тренираме заедно, толкова повече доказваме, че възпиращата сила е най-важна. Резултатите са отлични. Ние предоставихме нашата техника в продължение на 20 дена. По този начин се създават бойни другарства. Това са изводите ми от тези стрелби“, обяви Борисов. „Това са лични неща. Най-важното е да сме живи здрави, както и всички останали.

И президентът ми се обади сутринта да ме поздрави. „Щях и аз да дойда днес, но заминавам за Унгария иначе щяхме да го минем за фойерверки за рождения ден“ ми каза и се посмяхме двамата“, коментира Бойко Борисов днешния си 60-годишен юбилей. „Най-важното е, че на Балканите мирът може да съществува само, когато сме единни. Всичко освен мир ще е тотална щета за Балканите. Мисля, че всички държавни глави сме осъзнали, колкото повече мир има, да вдигаме доходите, това искат хората. Военните на тези учения да се надпреварват и демонстрират колко добре работят ракетите и самолетите, но само това“, завърши Борисов и помоли стрелбите да спрат за малко докато излети, за да не бъде уцелен.

На опита на Борисов да внуши на народа, че има някаква връзка между президента и Слави Трифонов, не се върза никой.

Българите са достатъчно умни да знаят, че едното беше референдум, който не влезе в сила заради няколкостотин изчезнали гласа, а сегашното е решение на ГЕРБ. И ще влезе в сила.

Радев мълча, тъй като досега нямаше законов акт.

В момента обаче е на път да се осъществи точно от тези, които спряха референдума на Дългия.

А намеците, че между Трифонов и Радев има някаква връзка, са повече от смехотворни.

Но важното е интриги да вървят.

Баце е майстор на тях.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *