Борисов удари по Нинова: Не я знам кога е щастлива от президента Радев, или от мен

България отблизо

За мен лично по-интересно е, тъй като аз не съм отправял такава оферта, да попитате лидерите на другите партии от сглобката, кой е отправил такова нещо.

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по повод на думите на Илияна Йотова, че Румен Радев е получавал оферти от сглобката.

 

„Г-жа Йотова едва ли си го е изсмукала от пръстите“, добави той.

Три години само хаос и безпътица в България. Лепенето на етикети, доведе до тотално смразяване на хората. В момента България просто няма лидер, без да му е залепен, дали заслужен или не, етикет. Това продължава със страшно усърдие“, смята Борисов.

„Какво би било, защото винаги по време на избори е прозирало зад кого стои президентът Радев, когато Кирил и Асен са на един плакат с него, трудно е да се скрие подкрепата им към него и съответно подкрепата му към тях“, твърди Борисов.

Бойко Борисов, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

„Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети. В една правова държава има институции, които работят по сигнали. Има слухове и внушения, които невинаги се оказват такива.

Знам доста по конструиране на служебните кабинети, но тук, в сглобката, имаме колеги, които са участвали в тези разговори. И Кирил Петков, и Асен Василев, и Сашо Кеша“, каза експремиерът.

„От 20 г. слушам, че всеки, който иска да каже нещо, обвинява Борисов. Вчера Нинова дава брифинг и вика: „Борисов се скри. Ама няма да тичам да давам нарочни брифинги“.

Не искам която и да е политическа партия да се меси в работата на независимите служби. Когато им е изгодно едните говорят срещу службите, други – срещу сглобката. Не знам кога Нинова е щастлива от президента Радев“, заяви още Борисов.

Бойко Борисов, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

В момента се работи по ротацията и когато дойдат да се отчетат за това, което са се разбрали, тогава ще може да отговорим„, каза Борисов за работата на Денков и Габриел, които правят преглед на работата на министрите“, каза той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *