Български писател шокира: Американската империя ще се срути до 2024 година!

Свят

Тръмп нямаше да падне, ако не му се бяха опълчили технологичните гиганти Microsoft, Apple, Google, Амазон, които с финанси от 10 трилиона долара биха били третата държава в света.

Това заяви писателят Калин Тодоров.

Аз бях сигурен, че нещо такова ще се случи. Аз цитирах един норвежки професор, който предвиди и разпадането на СССР.  Още тогава той каза, че американската империя ще се разпадне 2021-2024 г. Той фиксира пет големи противоречия в съветското общество. А за американската страна посочи 14 такива противоречия за разломите в американското общество, обясни той в „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком.

 

За мен основното противоречие в САЩ е пропастта между финансовата олигархия и народа. В Америка това става с умиране на средната класа. Корпоративна Америка унищожава средната класа, допълни той.

 

Тръмп се качи на вълната на тези противоречия. Тръмп е симптомът, не е причината, посочи Тодоров.

Смятам, че е възможно в някаква степен вотът да е фалшифициран. Джулиани разправяше, че има папка от 1400 страници с доказателства, но американските съдилища не ги приеха, каза още писателят.

 

Оказа се, че в нито едно от делата нямаше доказателства за изборна измама. Нито един от адвокатите на Тръмп не предостави такива за нито един от случите.

Обаче Тръмп каза, че демокрацията им е счупена. И сега обществото прави опит да си я върне. Опитите за импийчмънт имат морална и знакова стойност, коментира и политологът Христо Панчугов.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *