Военни кореспонденти: Русия насища фронта с най-новите видове оръжия!

Свят

В зоната на специалната военна операция/СВО/ беше изпратена композиция от най-новите танкове Т-90М „Пробив-3“, съобщават световните медии.

 

Усъвършенстваните бойни средства бяха изпратени за пряко участие във военните действия на фронта.

Към днешна дата тези уникални бойни средства са способни успешно да поразяват почти всички видове цели, а ефективната защита на тези танкове ги прави почти неуязвими уязвими за всякакъв вид атаки, включително от модерните противотанкови управляеми ракети по стандарт на НАТО. Това е така, понеже специален радиоелектронен отражател се включва в момента на удара и предпазва и без това дебелата броня на танка.

Според руския военен кореспондент Андрей Руденко, руското министерство на отбраната е решило да насити предните части на линията на съприкосновение с най-новите видове оръжия и заснетите на видеото танкове са изпратени в зоната на СВО.

Точният брой на най-новите танкове Т-90М Пробив-3, изпратени в зоната на СВО, остава неизвестен и по очевидни причини не беше разкрит, но на видеозаписите се виждат най-малко четири бойни машини, натоварени на железопътни платформи.

„Т-90М Пробив-3 се извежда на фронта. Министерството на отбраната на Руската федерация насища предните части на линията на съприкосновение с най-новите видове оръжия и това е много добре ”, казва руският военен кореспондент Андрей Руденко.

Трябва да се отбележи, че досега няма официални изявления за изпращане на тези танкове на фронта, но това военно оборудване досега не е използвано в зоната на специалната военна операция.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *