Волен възмутен! Цветанов направи супергаф с Китай и Русия! Не го чух, защото готвех, но после…

България отблизо
Груба политическа грешка е изказването на Цветанов на Междупарламентарното заседание „Европейски парламент – Конгрес на Съединените щати“ вчера, че Русия и Китай са заплаха за мира.
Такива неща не се говорят. Това е политически гаф. Това заяви в предаването „Събуди се” лидерът на ”Атака” Волен Сидеров.

Готов съм да направя неделно училище, за да давам уроци на Цветанов. Русия и Китай не са заплаха, ще обясня на Цветанов защо. Къде точно заплашват?

 

Вероятно Цветанов иска да се хареса на американския гост, затова се е изказал по този начин. Путин и Тръмп ще се срещнат и ще се разберат, а ние тук говорим прибързано.

 

Лично не съм чул думите на Цветанов. Вчера беше домашен ден, готвих за моето семейство, а малкият гледаше детско, затова не съм чул какво е говорил Цветанов.

 

Сидеров коментира и темата за бежанците. „Европа поемаше бежанци под натиска на САЩ, които искаха Европа да се наводни, да стане по-слаба и да има изнасилвания като това в Кьолн. Трябва да искаме още помощ от ЕС, след като даваме на Турция пари”.

 

„Трябва да се съобразяваме с Турция заради бежанците.  Сега Ердоган има много повече власт, ако пожелае може да ни изпрати мигранти. Сега, ако някой реши да има претенции към нас, никой не може да го спре, имаме само ловни дружинки.

Tagged

2 thoughts on “Волен възмутен! Цветанов направи супергаф с Китай и Русия! Не го чух, защото готвех, но после…

  1. Миналия мандат, как хубаво чуваше…Трябва да го прегледа прокурор, ама нямаме за в работа! Като половин доктор (биохимик), мога да му поставя диагноза-бактериална инфекция ГЕРБ, проникнала през джоба му. Явно има и шизофрения и амнезия, защото при подобни случай, гръмко и демонстративно искаше оставката, а не се правеше на Ути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *