Волен: Каракачанов си купи депутатско място за 3 милиарда лева! Ще ги плати българският народ!

България отблизо

„Аз не съм доволен от тези евроизбори“, заяви в студиото на сутрешния блок на БТВ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Той поясни, че не само от резултата на „Атака“ не е доволен, но и от начина им на провеждане.

„Основната причина е различният праг, който вкарва евродепутати у нас и в ЕС. Прагът в България е 5,8%, а в другите страни е 5%“, обясни Сидеров и добави, че ако методиката у нас е била вярна, мандатите ще бъдат по различен начин разпределени.

„Не поздравих в изборната нощ Красимир Каракачанов, защото резултатът на ВМРО е постигнат с измама“, поясни лидерът на „Атака“ и заяви, че според него резултатът на войводите е получен благодарение на една сделка, която ще струва 3 млрд. лв. на България.

На въпрос дали обрича на разпад малката коалиция, той отговори: „Истината си е истина“. „Аз съм причина тази коалиция да съществува. Вместо Каракачанов да ме заплашва по студията, трябва сега да ми благодари“, обясни лидерът на „Атака“.

Сидеров дори каза, че дори е обявил награда, ако някой извади една негова реплика, която е обидна за Каракачанов. „Наградата не е малка, но е достатъчна, предвид живота, който се води в България“, заяви той.

Относно това кога е сядал на една маса с Каракачанов за последно, Волен Сидеров обясни, че това е станало, когато е извадил доноси на Ангел Джамбазки срещу него.

Лидерът на „Атака“ заяви обаче, че се е чул с премиера Бойко Борисов още в изборната нощ и сподели, че не е разговарял  с Цветан Цветанов и му пожела успех.

Той коментира и в какво състояние е ПГ на „Обединените патриоти“. Сидеров заяви, че чува, че може да бъде отстранен от поста на шеф на ПГ. Относно това дали не се притеснява, че Каракачанов и Валери Симеонов искат отстраняването му, той обясни, че не мисли за това и обясни, че ако се трогва от такива неща до момента е нямало да съществува.

На въпрос дали мисли „Атака“ да излезе от коалицията, Волен Сидеров отговори, че е коректен човек, който държи на думата си.

Във връзка би ли поел синята каска на Каракачанов, лидерът на една от партиите от малката коалиция заяви: „Не мисля, че има нужда от синя каска, а от сиво вещество под нея“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *