В разгара на преговорите: Граждани нападнаха Даниел Лорер, поискаха му сметка от народа /СНИМКИ/

България отблизо

Опасен екшън се разигра в центъра на София, а „мишена“ се оказа депутатът от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) Даниел Лорер.

Напрегнатата ситуация стана в кафене, което се намира в близост до Партийния дом, видя репортер на БЛИЦ. Именно там протестиращи граждани нападнаха вербално Лорер. 

 

Недоволните хора нахлуха в кафенето, за да търсят сметка за действията на депутата от ПП-ДБ и коалицията, която представлява. Част от тях му крещяха, че е крадец.

В един момент ситуацията започва да ескалира и Лорер бе заобиколен от протестиращи. На място светкавично се отзова екип на полицията, който успява да го изведе от кафенето и да го съпроводи до Народното събрание (НС).

 

Докато полицейски кордон изпращаше Лорер към парламента от там минаха и колегите му Бойко Рашков и Манол Пейков, които също попаднаха под прицела на недоволните граждани.

Пред БЛИЦ Лорер заяви, че въпросните протестиращи са платени. Той коментира и горещите политически преговори, които текат между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ по повод предстоящата ротация.

Има разбирателство за правителство“, заяви Лорер пред репортери.

Източник: БЛИЦ.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *