„Господари на ефира“ нанесоха саблен удар на Валери Симеонов и го размазаха! Той писна, атаката е поръчкова и политическа!

България отблизо

Вицепремиерът Валери Симеонов влезе в неравна битка с „Господари на ефира“.

След няколко доста компрометиращи за него ситуации, които бяха излъчени, той в типичния си хамалски стил се изцепи, че има нещо гнило в предаването и най-вероятно там крият нещо. Например не си плащат данъците.

Вместо да му извадят декларации с платени данъци и чинно да му ги занесат, от продукцията отвърнаха на удара с удар. Ама такъв удар, че буквално го зашеметиха и сринаха рейтинга му до дъно.

Кадрите бяха от негови скорошни реакции по повод протеста на майките на болни деца.

Вицето коментира пред журналисти промените в закона за хората с увреждания които бяха предложени след дълги протести на  майките на деца с увреждания: „Този закон беше предложен, за  да се угоди на една група кресливи жени, които стояха пред парламента и ни изнервяха.

Те спекулираха с децата си. Като са болни, защо ги изкарват навън в пек и в студ, та даже и в дъжд? Нали са много загрижени за здравето им? Как така ги оставят в количките по цял ден на площада? Това е пълна злоупотреба с тези деца.

Симеонов стигна дотам, че се усъмни дали изобщо са болни малките инвалиди.  Според него това са някакви  „уж, болни деца“, които ги държат в някакви колички, а жените с количките  са без никакво майчинско чувство, щом си позволяват да ги разкарват пред парламента и да изнудват депутатите чрез тях.

Само с няколко кадъра и няколко изречения стана ясно как Симеонов мисли за народа и какво му е отношението към болните.

А то, меко казано, е чудовищно.

Да наречеш майките „кресливи жени“, а децата им „уж болни“ е не недопустимо, а античовешко.

И според нас, ако Симеонов е мъж и има грам съвест, трябва да си подаде оставката.

Трябва, но няма да го направи.

Кокал не се изпуска дори на гърба на болни деца! От които някои починаха.

Вероятно да му направят напук…

Ето какво отговори Симеонов:

Ето какво написа Валери Симеонов преди минути във Фейсбук:

Отново поредна кампания, провокирана от извадена от контекст фраза на мое изказване. Този път в едно компрометирано, наскоро разобличено в манипулации и лъжи телевизионно предаване.

За всички превъзбудени, но непрочели изказването ми, медии, предоставям оригиналния текст:„Този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тези уж болни деца, без грам майчинско чувство, грижа за тях.“

 

Смисълът на изказването ми е, че с децата инвалиди се спекулира, дори и след като правителството прие законопроект и удовлетвори всички искания на майките. Очевидно в случая става въпрос за политическа кампания.

Маските паднаха, в общ хор реват БСП, АТАКА, някои лидери на протеста на майките и всякакви политически маргинали.
А на всички превъзбудени по темата, искам да кажа, че в семейството си имам човек с тежка инвалидност, за когото полагам грижи, но когото никога няма да изкарам на показ, за да постигна политическа цел (сваляне на правителството).
Знам, че истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума.“

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие. 

Tagged

3 thoughts on “„Господари на ефира“ нанесоха саблен удар на Валери Симеонов и го размазаха! Той писна, атаката е поръчкова и политическа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *