Даниел Митов рони крокодилски сълзи срещу Русия, а дума не обелва за нарушенията в САЩ!

Свят

Ще има индивидуални санкции относно присъдата на руския опозиционер Алексей Навални. Но това е единственото, което ЕС И САЩ са склонни да направят. Демокрациите не могат да не отговорят на решението на съда в Русия.

 

Това заяви пред БНТ бившият министър на външните работи Даниел Митов относно ефективната присъда на Навални.

„В Русия се асфалтира и смазва опозиционното мислене“, смята бившият външен министър.

Бившият, много русофобски и много неудачен външен министър от кабинета „Борисов 2“, Даниел Митов, тръгнал да плаче за измисления с американски пари опозиционер Алексей Навални, когото подкрепят десетина хиляди души в дванадесет милионна Москва и още толкова в цяла Русия. А за 75-те милиона американци, които на последните избори за президент в САЩ поискаха промяна и дори щурмуваха американския Конгрес, за тях нито думичка не се обели.

Нито Митов казва нещо, нито западните медии. Освен че обвиняват, част от тези десетки милиони американци, които се опитаха да упражнят честно своите права на избиратели, във…вътрешен тероризъм. А иначе за Навални и как Русия му ограничавала правата, се изсипаха реки от крокодилски сълзи. Включително от Борисов и Екатерина Захариева, които пак бяха на страната на „демокрацията“. Тоест на страната на Вашингтонските си господари.

Ако тези нашите, и другите, западните ревльовци бяха наистина демократи, те трябваше да се застъпят най-напред за онези седемдесет и пет милиона американци, защото там нещата са наистина страшни.

А това дали Навални ще прави хилави митинги срещу властта, си е просто вътрешна работа на Руската федерация. Тези „действия“ на Навални не застрашават нито Русия, нито останалия свят. Но ако в САЩ настане някаква патаклама, това вече засяга целия свят. И в никакъв случай не е само вътрешна американска работа.

Да не говорим, че както каза Сергей Лавров, отравяне на Навални не е имало. Имало е само опит за отравяне, театрален сценарий, който да уличи Русия като лоша държава. Само че този сценарий се провали, заради светкавичните и много професионални действия на руските пилоти в самолета, с който е пътувал Навални. Както и на лекарите от Омската болница, които бързо са оказали първа помощ и са спасили живота на пишман опозиционера.

А неговият живот вече е бил похарчен от господарите му, които просто са искали да го използват като пионка в конфронтацията си с Кремъл. И то пионка, на която е съдено да умре, само за да могат атлантиците да обвинят Кремъл във всички възможни и невъзможни грехове.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *