Да дадем ход на Пернишката конвенция!

Скандали

Покрай масовата психоза около третия пол и има ли той почва у нас ми стана интересно мнението на един от нашите най-известни светски хроникьори – „паркетния лъв‘ Лорд Евгени Минчев. Въпреки очакванията ми точно неговото изказване беше изцяло негативно.

Той категорично се обяви против еднополовите бракове, защото смята, че те няма да помогнат с нищо. То пък кой ли мисли, че могат да помогнат с нещо на някого? Чудна работа, да се смее ли човек, да реве ли. Та нали дете, отгледано в такова семейство и без да има наклонности като „родителите“ си, виждайки примера ще приема точно това за нормално! И докъде ще я докараме така? И се чудя църквата защо някак много незаинтересовано мълчи. Ами то не знам да се чуди ли човек, или да се отдаде на предположения от всякакъв характер, особено полов.

„Ако двама мъже искат да бъдат щастливи, те могат да бъдат щастливи без гей брак“, обясни Минчев. Явно обаче не се отнася за жените. Как стоят нещата при тях е божа работа.

Според него това ще създаде нови фалшиви бракове, както вече съществуващите такива и между мъж и жена.

„Вече няма семейни ценности, камо ли да има гей семейни ценности“, подчерта още Евгени Минчев. Това ме тръшна в канавката да ви кажа честно. Не мисля, че е така. Дори си мисля, че много хора все още вярват в светостта на семейството.

Той сподели още, че не може да разбере за какво се пледира с този „трети пол“. Много съм съгласна с теб, Евгени, браво !

И аз се чудя защо му се придава на този въпрос ненужното значение? Аз съм си една обикновена хетеросексуална жена и ми омръзна да слушам за всякакви други, писна ми, дразни ме, с какво предимство се ползват и какво точно искат, че са завзели и медиите, и в политиката се набъркват, вече се притеснявам да не започнат убеждаване от врата на врата!  Ама разбрани били, ама неразбрани били, то циркове, то сцени, то панаири, чак знамена в едни места, дето слънце не огрява, гледам си слагат, само и само да станат известни и някой да ги забележи. Освен да объркват мисленето на младите друг ефект едва ли ще има. Освен отвращение нищо друго не предизвиква у мен това парадиране! Аз, като не съм обратна, какво – да изляза да го крещя по площадите и парад да организирам, така ли?

Защо само идиотизмите на Европа гледаме и само тях копираме? Докога бе хора, ще е така???

Само защото едни еврочиновници трябва да вземат едни парички, а други хора също трябва да вземат едни парички от участия в предавания и “инспирейшън” речи.

Няма ли в България останали свестни хора, за които пари, партии и власт да не са приоритет и честно да се борят за каузи, които обсъждаме и ни тормозят денонощно, но само обсъждаме и само коментираме, и нищо, ама абсолютно  не правим!

Каквото ни наредят от Европа, това трябва да приемаме за истина.

Безмозъчно и раболепно, до откат.

А на нас ни остава само да се посмеем малко на пернишката конвенция – Ако единият пол не бие втория, то тогава е третия!

Автор Ели Комитска,  istinata.net

 

 

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *