Деница Сачева изохка за подслушването и десетте милиарда от НАП!

България отблизо

Много често нашите опоненти започнаха да използват службите за предизборни цели и против ГЕРБ, като че ние сме някакво чудовище.

 

Учудвам се, че говорим за този случай с подслушването като за някакъв факт. Няма никакви доказателства за подслушване. Трябва да внимаваме много с подобен тип интриги.

Това заяви пред БНТ бившият социален министър и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Деница Сачева по повод скандала с подслушването на политици, който избухна преди дни.

„В момента службите се използват за предизборни цели. Винаги ГЕРБ е жертва на подобни практики. Излизат записи и снимки с премиера, които са манипулирани.

Не е добре службите да се използват политически. Това не е добре за националната сигурност. По-важно е да излизат интересите на хората, а ние това не го виждаме“, заяви Сачева.

„Десетте милиарда не са клевета, а манипулативно представена информация. Това са натрупани задължения доста преди ГЕРБ да бъде в управлението и има 10-годишна давност. Единственият кредит, който взехме е за мярката 60 на 40. Заради такива манипулации всички ни нападат и водят война с нас. А ние се мъчим да запазим демокрацията.

Можем да бъдем силна и остра опозиция и това не ни притеснява. Ние сме постоянно в изборна кампания, трябва да мислим за хората. Хората имат нужда за решаване на техните проблеми, а не такива зрелища. Ние няма да нападаме и нашата политика е насочена към хората“, каза още Сачева.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *