Десислава Атанасова беснее: Протестиращите щурмуваха парламента и раниха полицай!

България отблизо

Екшънът, който се разигра късно снощи в София по време на протестите, възмути депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Припомняме, че вчера част от протестиращите се опитаха да щурмуват бившия Партиен дом. Погромът продължи и след това.

Междувременно СДВР излезе с подробности за случилото се. Днес от МВР показаха още снимки от случилото се. Щурмът срещу бившия Партиен дом от група мъже възмути Десислава Атанасова.

„Когато юмрук е символ, фигурант е флагман, фалш е уредник, поръчител, щурм на сграда на българския парламент и ранен полицай са „мирен протест“. Покварихте гражданския протест!“, написа нежното острие на ГЕРБ в личния си фейсбук профил.

Защо ДеситУ така беснее, заради протестите?! Ами много просто. Защото те са предвестник на рухването на ГЕРБ като управляваща партия. И Атанасова ще си загуби източника на приходи, депутатските привилегии и възможностите, които има сега като приближена до властта. Затова е бясна и на президента, и на протестиращите.

Но изобщо не и идва на ум, че ако нейния Вожд беше подал оставка, както е редно и достойно, нямаше да има никаква ескалация и ранени хора. Защото народът отдавна иска оставката на цялото правителство. Но Борисов се е хванал за властта и не иска да я пусне. Затова протестите ескалират. Защото ГЕРБ не искат да изпълнят волята на народа.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *