Десислава Атанасова с потресаващ коментар за вота на недоверие и кой как държи пушката

България отблизо

Мотивите на БСП за вота на недоверие говорят за пълната липса на професионалисти в редиците им. В годините назад БСП винаги са имали хора, които разбират от сектор „сигурност“.

Днес вносителите бяха депутати, които нямат абсолютно нищо общо със сектора. Весела Лечева е шампион стрелба и е виждала пушка, а колегата Явор Божанков е виждал пистолет само през прозореца на кола(бел.ред. Явор Божанков от БСП бе замесен в скандал, след като джигити с Мерцедес му извадиха пистолет в движение по магистрала „Хемус“). Мотивите са доста странна смесица от сигнали на хора в интернет пространството, сигнали на депутати и тн. Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. „Личната трагедия на загиналите пилоти не бива да се превръща в тема за политическа атака. В секторите „отбрана“ и „сигурност“ има проблеми. Никой от нашата ПГ не го е отрекъл, но нещата се анализират и се взимат мерки. Вътрешният министър винаги е на мястото на тежките инциденти. Той е и политическа фигура. В МВР има специалисти, криминалисти, разследващи“, каза още тя. „Оставката на социалния зам.-министър е приета от този, който я е назначил. Никой министър или зам.-министър не следи колко е цената на самолетните билети. Същото важи и за депутатите. Все пак зам.-министърът е бил наясно, че пътува в бизнес класа, което в крайна сметка е неетично“, коментира Атанасова оставката на зам.-социалния министър Росица Димитрова.

Ние нямаме коментар към думите й.

А вие?

loading...

Tagged

6 thoughts on “Десислава Атанасова с потресаващ коментар за вота на недоверие и кой как държи пушката

  1. АМИ ВСЕ ПАК СА ВИЖДАЛИ ПУШКА И ПИСТОЛЕТ, А ВЪПРОСНАТА ДАМА, ОЧЕВИДНО ВЖИВЯЛА СЕ В РОЛЯТА НА МОЗЪЧНОТО ОСТРИЕ НА ГЕРБ , ИНТЕРЕСНО Е ДА НАУЧИМ ТЯ КАКВО Е ВИЖДАЛА – МИСЛЯ ЧЕ ОТГОВОРЪТ Е ЛЕСЕН – ГОЛ И НАДЪРВЕН ……

  2. Това Деси късото краче ли го е казала?
    Не вярвам!
    Тя разбира само от забелване и усукване на дебели краставичоци.
    В главата и освен спермолин нищо друго няма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *