Джамбазки с безумна изцепка! Не ни клатете, пак ще ни изберат!

България отблизо

Ако днес има нови избори, резултатът би бил подобен. Това е волята на българските граждани, те желаят ние да сме управляващата коалиция и нищо няма да се промени!

Това заяви в ефира на „Здравей, България“ евродепутатът Ангел Джамбазки. Никакви напъни да се свали правителството няма да дадат резултат. Народът желае това управление и го има.

Призивите за нови избори са само напъни на определени кръгове да се внедрят във властта. Коалицията ни е единна и няма да се разпадне.

Премиерът я води с твърда ръка и е негово право да иска оставките на министри. Ние ще се вслушаме в думите му. Ако има някой виновен за катастрофата край Своге, това не са министрите.

България има успешно правителство и то води страната напред, колкото и някои да не искат да го признаят.

Повтарям – няма нужда от избори, защото резултатите ще са същите и ние пак ще управляваме!

Сигурен ли си Джамбазки?

Четеш ли коментарите след всяко твое появяване в ефир?

Четеш ли мнението на хората, когато се появи шефът ти Каракачанов, или останалите от коалицията?

А за ГЕРБ четеш ли?

Питал ли си скоро социолозите?

Ама истинските, не тези платените?

Ако има избори, вие няма да помиришете повече депутатски кресла, камо ли министерски!

А ако устискате до евроизборите, ти специално ще останеш безработен. Няма кой да те избере пак да лапаш яката заплата, а в България да прокламираш убийства на всички, които не мислят като теб.

Или забрави, че искаш да бъдат разстреляни всички, които са в опозиция и имали „комунистическо мислене“, каквото и да значи това.

Е, народът не е забравил!

Бъди сигурен!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Джамбазки с безумна изцепка! Не ни клатете, пак ще ни изберат!

  1. Колко са самонадеяни? И с право! Трудно се отстъпва сладкия мандат, а още по трудно се живее след добития паразитен начин на живот! Няма нищо вечно господа! Всеки с времето си и никой богатството със себе си не е вземал!

  2. Г-Н ДЖАМБАЗКИ ,И НИЕ КАТО ВАС , ПО ВЪЗРАСТНОТО ПОКОЛЕНИЕ МИСЛЕХМЕ,ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ ЩЕ БЪДЕ ВЕЧЕН………ДА …..АМА НЕ !СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА ИНАЧЕ ЩЕ ВИ СТОВАРЯТ НА НЕЯ.

  3. Тоя на луната ли е ,че не вижда настръхналия срещу тях народ.Идете си доброволно ако загубите евроизборите,не предизвиквайте хората.

  4. ЕЙ БОКЛУК СКАПАН,НЕ ВИЖДАЩ ЛИ,ЧЕ НАРОДА Е СРЕЩУ ВАС?И ОНОВА ШКЕМБЕ-ПЛОНДЕР,КОЙТО СЕ ПРАВИ НА МИНИСТЪР Е САМО РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ,КАКТО И МУТРАТА НАЧЕЛО НА ГЕРБ-КРАДЦИТЕ,СТЕ ПЪТНИЦИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *