Добри Божилов с убийствени думи срещу психодесните безродници: България и Ботев ще пребъдат, а вие ще изчезнете в сенките на историята

България отблизо

„Настане вечер, месец изгрее, звезди обсипят свода небесен, гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен…“. Призовавам днес, 6 януари, всеки да прочете поне едно стихотворение на Христо Ботев и по този начин да честваме неговия рожден ден. Така започва анализа си писателят Добри Божилов в YouTube влога си, а причината е вчерашния рожден ден на големия български поет и писател Христо Ботев и първият път, в който Столична община не го отбеляза.

 

Ето и как продължава дословно коментара му:

Днес се случва едно от най-позорните събития в историята на България – непознато нито през комунизма, нито през фашизма преди това, нито през царския режим на Фердинанд. Нещо нечувано и невиждано!

За първи път в историята Столична община няма да чества рождения ден на Христо Ботев! Ние наричаме психодесните безродници и какво по-голямо самопризнание за това от днешното позорно деяние. Повтарям – и комунистите честваха Ботев, честваха го и фашистите преди тях. Всички. Чествахме го дори и при демократите в последните 30 и няколко години.

Но сега очевидно вътрешното неистово желание на една малка групичка хора да унищожат България… повярвайте ми, тези, които наричаме психодесни, те са такива. Те мразят България! Повечето са протестанти, но не защото протестантската вяра е в нещо по-особена, а защото по този начин се откъсват от православието.

За тях е много важно да не са православни, да не са българи и по всякакъв начин да отрекат съществуването на България, като се крият обикновено, но понякога им личи. Е, днес не можаха да се скрият!

Припомням, че това са същите хора, които обявиха, че трябва да се смени 3 март. Защо? Защото 3 март е национален празник! България е рестартирала своята независимост. Тях това ги дразни, разбирате ли? Това не са българи. И е срамно, че ние позволяваме тези хора да бъдат в политиката. Всеки друг е по-читав от тях – дори Ахмед Доган, дори Делян Пеевски, дори Бойко Борисов, дори Костадин Костадинов, с когото, знаете, сме в постоянни конфликти.

Те са по-читави от тези боклуци, които се срамуват да бъдат българи. Те се срамуват! Те се стремят да махнат всичко българско от себе си! Някак си гнусят се от него… И днес опряха и до Христо Ботев!

Ясно беше, че след Паметника на Съветската армия, след като не чествахме Освобождението на София, сякаш е лошо, че София се е освободила от турско робство, сега няма да честваме и самия гений да 19-тото столетие – Христо Ботев!

Определението гений на своя век изобщо не е българско – това е признато и в Европа. Европейски поети и писатели го казват. Ботев е умрял съвсем млад, на 28 години, загивайки за свободата на България, но извън това оставя не толкова голямо като количество, но гениално творчество.

И в качеството си на поет той е гений. Счита се, че ако е останал жив, е щял да бъде сред най-големите европейски и световни поети. Не, че сега не е такъв, но просто по-малко хора го знаят.

И всеки, който е прочел поне едно стихотворение на Христо Ботев, знае всичко това. Затова призозовавам днес нека всеки да прочете поне едно негово стихотворение, за да почетем деня, в който той е роден.

Колкото до психодесните, аз считам, че те нямат място в България, защото тази държава се казва България – нали те не искат нищо българско. Просто те да се махат оттук, а не да ни стават министри, депутати и кметове! Не мога да си представя по-голям позор от този!

Представете си, тези хора нямат никакъв усет за приличие! Те са едни… някакви зомбита… вече са загубили мярката си! Промиването на мозъци е до такава степен, че те просто не се усещат какво правят. Но все още има хора със здрава мисъл, които ще го забележат.

Това са същите хора около Васил Терзиев, около неолиберала Борис Бонев, Демократична България, които са до такава степен пропити от соросоизъм и пропаганда, че те действително не усещат къде се намират. И това се отнася не само до България, за да разберете за какво става дума, а се отнася и до Европа, и до Америка. И там по подобен начин се отричат националните икони. Отрича се Жана Дарк. Търсят се поводи – исторически за съответния народ, да бъдат неглижирани, премахнати и т.н.

Това е, защото Джорд Сорос, който не е единствен, но е обобщаващо понятие… световната олигархия се опитва да отгледа безроден, безнационален народ. Народ, който няма народ. Българи, които не са българи. Французи, които не са французи. Руснаци, които не са руснаци – например Навални. Германци, които не са германци.

За целта трябва да се скъсат всички корени с миналото. Да се забрави дори за гениалните културни постижения на Христо Ботев и на всички други като него. Това трябва да се забрави, да се унищожи, за да може да се оформи този национален елит от безродници, който да е преторианската гвардия на олигархията. И те до голяма степен успяват.

Такива хора като Васил Терзиев вярват в това. И съм го забелязал още като ги видях, че станаха протестанти без никаква причина. Ние християнство си имаме от 1100 години, то като съдържание е същото, но просто трябва да не е българско.

Виждам го от всичките им действия – от атаките срещу историята, от опитите за пренаписването й и най-вече от гигантската, неудържима злоба, която се вижда, че изпъква от тях. А злобата идва от това, че те са малцинство, а мнозинството се усеща какво става и се съпротивлява. И те не могат просто да приемат, че те, които се мислят за нещо повече, за богоизбрани, не могат да бъдат приети, и биват отхвърляни.

Това предизвиква една огромна злоба, която видяхме за последно към Паметника на Съветската армия, който беше нарязан зверски. Това могат да го направят само едни абсолютни изроди! Те просто искат да унищожат всичко, всякаква връзка с миналото и да отмъстят на настоящето, на нас, че не мислим и не сме като тях!

След 30 и няколко години промиване на мозъци, както става и на запад, където също имаше патриотични ценности, по време на Студената война, противопоставянето изток – запад, там също се инвестираше в патриотични, национални ценности, за да се бори комунизма. И там се прави същото.

Но това са предимно млади хора. Вижте Борис Бонев, млад човек… тези хора са полезните идиоти на олигархията! Защото същата тази олигархия е тази, която ги оставя без жилища. Знаете, този коментар аз много пъти го правя и ще продължа да го правя от загриженост към младите хора – престъпление е младите хора да нямат достъп до евтини жилища. Престъпление е това да става, за да имат печалби корпорациите и олигарсите. Същата тази система, която им отнема жилищата, им промива мозъците да не се борят за старото, което им осигурява по-добри условия за живот. Същата тази система, да ги предупредя, в бъдеще ще им отнеме и мобилността.

Част от свободата на човека е автомобила. Той е и в основата на създаването на средната класа. На път сме, с псевдоекологични аргументи, да премахнем автомобилите. Налагат се все по-високи данъци. Ограничава се автомобила, който може да бъде произведен масово и евтино – двигатели с вътрешно горене, и се налагат електромобилите, които са много по-скъпи за производство.

Те, между другото и повече замърсяват, ако се пресметне общия ефект, но по-важно е не колко замърсяват – защото олигарсите не ги интересува екологичния ефект – а ги интересува хората да бъдат лишени от автомобили.

Младите да бъдат лишени от автомобили, за да бъдат зависими – от обществената мрежа, от работодателя си, от началниците. И всичко това се вижда в цялата тази пропаганда, която се случва в цялата тази политика, която днес виждаме и като отричане на Христо Ботев!

Трябва да знаете, че това не е първия подобен опит. Много пъти в историята властващите – в случая това е глобалната олигархия – са се опитвали да пренаписват правилата. Имало е случай в историята, когато са отменяни богове.. Нали царете се крепят на боговете. Идва някакъв цар и отменя предишните богове, измисля нови. Например, така е измислен първия единствен бог Атон. Той е измислен от египетския фараон, който премахва старите богове и въвежда един-единствен бог. И това продължава само, докато той е на власт. След това народа си връща старите богове. Очевидно още не е дошло времето на монотеизма, той идва по-късно, с юдейската вяра, с християнството, с исляма и т.н.

Искам да ви кажа, че това не е първия опит да се пренаписвам фундаментални ценности и правила. Същото става и сега – и ние го виждаме. Режат се паметници, отменя се 3 март, отменя се Ботев. Всичко патриотично се охулва и се заменя с някакви фалшиви, псевдонационални ценности. Виждате паметника на Христо Ботев, пред който обикновено се поднасяха цветя от Столична община – сега това няма да се направи – за срам на правещите го.

Аз считам, че те няма да успеят. Дори ще постигнат обратен ефект. Но самото наличие на подобни стремления е опасно за народа. И затова аз се обръщам пряко към народа – почетете Ботев сами. Не го забравяйте!

Защото Ботев е това, което ви пази от тези паразити и вредители, които са се нароили. И най-малкото, което можете да направите днес, е да прочетете едно стихотворение на Ботев. Нека това да е нашата почит към този Апостол!“

Ето видеото

 

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *